Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Furt nechápu ten strach lidí, že to "nebude jak před Covidem". No nebude, bude to jiné. Ne horší, ne lepší. Jiné. Shit happens.

U nas byl takovej betonovej plac, uprostred sedel v plazove sedacce a se slunecnimi bryli na nose clovek a jenom rozhazoval rukama, tu ke skladu doleva, tu doprava, tu dozadu. Nekdy, kdyz bylo blby pocasi, tak posilal lidi na drahu, at si ten stavebni material rovnou vylozi z vlaku. A samozrejme info o tom, kdy vlak prijede, bylo za uplatek. Ano, byl to mistni vedouci stavebnin a bylo to pred rokem 89. Kdo chtel stavet, musel k nemu s prosikem a hlavne s uplatkem. Pak se zmenil rezim, ty stavebniny zavreli, on zmizel neznamo kam, za to ale ve meste vyrostly jine dvoje stavebniny. Zacaly si konkurovat a zamestnanci to sami nakladali zakaznikum primo do aut nebo jim to zacali vozit az do domu. Proste zakaznik byl Pan.
Jenze prisel covid a uz se zase ve stavebninach nic nesezene, za chvili zase zacneme davat uplatky, abychom meli info o tom, kdy prijede material. A tudiz ti na to "jine" seru, uz to znovu nechci zazit!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat