Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Mna naopak fascinujes ty.
Pavle a ty si myslis, ze si cucam ja tie moje skusenosti z prsta?
Polka mojich spoluziakov z vysky su rozni vyrobni riaditelia, ci zastavaju nejake ine vyssie posty v zavodoch, kde pracuje tak do 200 ludi, dalej robim IT podporu pre zopar miestnym podnikom a oni vzdy nieco utrusia o tom ako to tam u nich (ne)funguje, ked tam nieco robim.
Nic, co je popisane v clanku som nezaznamenal.
Mna fascinuje ako si ochotny verit cloveku, ktoreho nepoznas a ktory ti poda nejaku informaciu a ty to zhtnes aj s navijakom.
Preco?
Lebo sa hodi do tvojho nazoroveho prudu? To fakt nevidis ako to s tebou manipuluje?
Ok skusim byt konkretny, ked ty to nevidis na prvy pohlad...snad druhy zaberie.

Potíž je, že dosavadní zvyklosti pro pandemii už nefungují. Společností se šíří daleko smrtnější a daleko nakažlivější varianty koronaviru.

AKe zvyklosti nefunguju? Odkial ma info, ze nove varianty su smrtelnejsie? Nehovorilo sa o tom, ze nove mutacie sa siria rychlejsie a su menej smrtelne nahodou? Pozrel si si vyvoj daily deaths celosvetovo? Preco priudko klesa posledny mesiac pocet mrtvych celosvetovo? Ak tu mame smrtelnejsie varianty nemal by ten pocet stupat?

Česko je na tom NEJHŮŘE NA SVĚTĚ.

Naozaj? Ja som pocul, ze Slovensko;o). Cisla? Dokazy? Odkazy?
Aha ziadne, iba velky nadpis kapitalkami.

Nebudem pokracovat dalej, nikto nerad cita dlhe texty, ale Pavle...davaj si pozor komu a comu veris. Ja viem, ze mas svoj nazor a ked niekto napise nieco co ho podpori automaticky tomu veris, ale prave to je ta pasca, ktoru by si pri kritickom mysleni mal obist, pretoze ty aj ten dalsi spolunazor mozu byt stale mylne.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat