Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Dnes má pořád Hello Bank na spořáku 1,5% (do 300k). V Monetě mám sazbu (pozůstatek z dřívějška) 1,5% (sazba platí do 1 mega), manželka 1,2%.

Podmínka úročení v AirBank je 5 plateb jejich kartou, úročení pak platí pro další měsíc. Řadu měsíců jsem tam nic neměl, jinde byly lepší podmínky. Byl jsem si před chvíli koupit 5 piv, tak jsem 5x zaplatil a je to. 0,8 je sice prd, ale nevěřím, že výše uvedené úroky vydrží, tak to prostě zase budeme rozprostírat ve více ústavech - obzvláště, když omezí úročenou částku.

Trinity má nově 1,18%, ale pro částky nad 3 mega, to se mi zdá rizikové, jít nad pojištěný vklad (100.000€). Pod tuto částku je to 0,92%.

Creditas má 0,8%. Na částky nově vložené (nad sumu k nějakému datu, nevím to přesně) pak 1%.

ING bank má akci 2% na půl roku pro nové klienty (do 300.000) a pro staré zatím platí ta šílená akce (nepřehledná) 2% na každých nových 100.000 měsíčně na půl roku.

V ruské Sberbank by mi i dali lepší úrok než mám teď, ale musel bych na pobočku, telefonicky ani z e-bankovnictví to nevybavím, ověřoval jsem si to na supportu. Nejbližší tady od Vídně mám v Brně nebo Znojmě, tak se na to vyprdnu, zůstane tam jen pár kaček.

Equa nemáme, výhody v Reiffce jsme už kompletně vyčerpali. A velká trojka na vklady kašle, nemá zájem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat