Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Suhlasim, ze kurzarbeit nevyriesi vetko, ale operovalo sa s nim uz pred koronou, takze korona mozno len urychlila jeho prichod. Ja to beriem ako sucast vrtulnikovych penazi, takze az tak nenamietam.
S cim vsak nesuhlasim su tvoje tvrdenia o viruse.
Takze podla teba klamu Cinania, podla teba klamu Taliani a vsetky kraijiny, ktore doteraz zverejnili svoje statisticke udaje a viacmenej sa na seba vsade podobaju?
Beriem ta ako rozumneho chlapa tak preco tvrdis, ze na virus zomieraju aj deti aj mladi? Cinania nemali (aspon ked som tie udaje sledoval) ziadne mrtve deti medzi 0-9 rokov, Taliani tiez. Snad mi nebudes argumentovat tym, ze v USA teraz zomrelo 7 tyzdnove dieta na virus? To dieta doniesli v bezvedomi a nie je vobec zname, co okrem corony malo a ci zomrelo na coronu alebo s coronou.
Rovnaky nezmysel je napriklad to, ze sa virusom nakazia zvierata. Ja viem o jedinom pripade, ak by to slo tak lahko preco nemame tisicky, miliony nakazenych zvierat uz?
Rovnaky nezmysel je to, ze proti virusu nemas protilatky a opatovne ochories. Ok su zname pripady opatovneho nakazenia, ale su radovo v jednotkach...preco nie su radovo v tisicoch ak by to bolo take lahke a pravdepodobne?
Takze ak sa pytam, ci je mozne, ze sa nakazi a zomrie dieta odpoved znie ano.
Je mozne opatovne dostat Covida? Ano.
Ako velmi je to pravdepodobne? Asi na 0.001% podla sucasnej statistiky.
Takze je mozne, ze ta trafi meteor z vesmiru a zabije ta?
Ano je.
A bojis sa toho?
Nie.
Pretoze je 0.00000001% pravdepodobnost, ze sa tak stane.
Na virus zomieraju stari a chori ludia. Obcas aj niekto mimo tejto skupiny, ale je to statisticky zanedbatelna vzorka z celkoveho poctu, cize kludne mozeme tvrdit, ze deti a mladi na virus nezomieraju.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat