Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Týjo, ale že ta příroda za ten měsíc vypadá hned líp.

Ekonomika se týká jen lidi, virům je to jedno kolik ma kdo na kontě, je to naturální výběr i přes vystrašujicï zprávy jde v podstatě o zcela přirozenou věc.

Kupříkladu jen nad severní Itali zmizelo postatné % smogu a někdo tam videl dokonce i delfíny, ti lidi by měli zmizet na delší dobu, co je jedna rasa za cenu osudu celé země která se bez nás klidně obejde.
(technický vzato, člověk že země stejně nepochází a jsme tu v podstatě jen náhodou nebo náhodnou *pravdepodobne strážkou)

Už kvůli nam zmizelo několik ras a nevypadá to že v tom budeme pokračovat . Už se vytvořil i ostrov z plastikového odpadu který neumíme zpracovat, někteří mořští šneci se rodí s plastem v kabince, nebo želvy v krunýři s nápisem Mc Donald nebo s brčkem v zadku.
(Těm pár poslednim slonům v Indii taky za pár let odzvoní, to samé pro velké félin jako tygi i a jiné kočkovité šelmy, lední medvědi chudáci nevim kam jit, ono jaksi nemaji kam jit, živý se lidským odpadem .. lidé opět sobecky myslí jen na sebe a vlastní pohodlí)
Když jste naposled viděli třeba ježka nebo lišku? Tak asi tak k "ozajstné katastrofe"

https://www.czechcrunch.cz/2020/03/severni-italie-stoji-a-vzduch-se-procistuje-evropske-ohnisko-sireni-koronaviru-hlasi-pokles-emisi/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat