Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

Souhlas, také myslím že to oteplování bude mít podstatnou roli na následující vyvoj, tak jako v případě SARS který v podstatě zastavilo samotné klima.
Čína byla prolezla epidemií zkrz na zkrz, zažila i mutaci toho viru a dnes tam jde život dál, nevím proč by to mělo v EU skončit podle jakých si konců světa a totalního kolapsu.

Podle odhadu, největší nášup bude během příštích 2 týdnu, jestli lidi nebudou blbci a vyjde počasí tak za 14 dní už ty depresivni zprávy budou doplňovány těmi pozitivníma, už jsou i léky co se jeví docela účinné, zkrátka nic nenasvědčuje tomu, že by to mělo trvat nějak extra dlouho (doufejme).
(Hlavní problém je především rychlost sírení nákazy , jinak to nemocnice nebudou dávat , jedno lůžko na 3 pacienty kde lékaři musí volit kdo bude žít a kdo né nedavají ani ti zasloužilí a experimentovaní doktoři. Obyčejní lidé pomůžou tím že budou sedět doma na zadku, sakra diť to snad dokáže každej.. mín se to bude roznašet, líp se to bude zvládat , rychlejš to skončí. Jestli né, tak se bude přitvrzovat nebo zakazovat přímo vycházení, mimo nějakého viru hlavně kvuli naší vlastní nezodpovědnosti)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat