Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Korona vs ekonomika - ta ozajstna katastrofa

"boj o přežití civilizace"

Ty to hrozne dramatizujes.

Nevime, kolik lidi u nas ma koronavirus, ale vime, ze vetsina laboratori (vsechny ty statne posvecene) testuje jen lidi s velkym poctem priznaku, musi byt ve skupine, u ktere je pravdepodobne, ze neco chytili. A jaky je aktualni stav?

13 704 lidi je otestovanych, jestlize plati, to co nam media tvrdi, tak to znamena, ze tu mame az 13 000 lidi, kterym neco je a vetsina teda ma chripku nebo nejakou virozu a pouze u 995 z nich se z toho vyklubal koronavirus. Takze zadny velky drama. Pritom zatim nikdo nezemrel a pocitam, ze zdaleka ne vsichni z tech 995 maji tezsi prubeh a pokud to ctes, tak nas lekari, kdyz konecne dostali prostor ujistuji, ze i stredne tezky prubeh by clovek mel dat doma bez nemocnice a vylecit se z toho.

Mas 3 tydny od oficialniho zahajeni nakazy v CR, z toho prvni tyden se nedelo vubec nic, druhy tyden se zacalo z mirnymi omezenimi a az ted treti tyden vypukla ta panika. Uvidime, jak se to bude vyvijet dal, ale ikdyby byl vypadek do 1 mesice, tak si s tim ten stat musi poradit. Katastroficke scenare prijdou na radu, az bude kveten a furt budem nosit rousky a valet se doma.

Mne zeleni nevadi, ja si naopak myslim, ze jsou nutne potreba, ale nesmi to byt ti zeleni, co stavi vetrnou elektrarnu na miste, kde cely rok nezafouka a jim podobni, kterych to nekdy vypada, ze je naprosta vetsina. :-/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat