Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Depka z korony

Vzdycky jsem snil o tom, ze nebudu muset chodit do prace, budu dostavat plat a pritom nebudu nemocny, proste nic mi nebude a budu moct parit hry. A vzdy jsem to mel jen za ten sen. Jenze ono se mi to ted splnilo, uz dva dny jsem doma, hraju a zamestnavatel to plati. Snad to vypada, ze by to pristi tyden mohlo pokracovat. Pro boha, proc bych mel byt v depresi?

Nasranej sem na Babise, sice jsem ho nevolil, ale na demonstrace jsem nechodil a jeste od toho lidi odrazoval, takze jsem castecne nastvanej i na sebe. Ted v krizi se ukazalo, ze je neschopnej cokoli ridit a ze ve vlade nema co delat. Takze ano, dostal jsem z nej vcera cholerickej zachvat, ale jinak klidek pohodicka.

Mimochodem, moje teta z toho stresovana je, taky pry spatne spi, preci jenom 75 let je v ohrozene skupine, zatim se mi ji jakztakz dari drzet doma, nakoupil jsem ji, nadiktoval, aby radsi vsechno otrela a poradne si dezinfikovala nasledne ruce. Aby byla minimalni sance, ze kdybych nahodou to v sobe mel, aby to nemohla dostat ode me. Nicmene dneska jsem byl v supermarketu nekdy okolo 11. hodiny a videl jsem tam i starsi lidi nez je ona. Sice v rouskach, ale zjevne depresi netrpi. Proc by chodili nakupovat rano, kdyz to tam zelo prazdnotou, kdyz muzou nakupovat v dobe, kdy tam jsou lidi, ze. Jako jejich volba, ale je to furt co rikam.

Lidi by se meli sami chovat rozumne a verim, ze kdo se tak chovat bude, tak ze to prezije ok. Jedine nebezpeci je podle me proste jen ten Babis, protoze kdo vi, co za koninu ho napadne zitra a jak nas ohrozi jeste vic nez doted. Jenze to neovlivnime, takze deprese proste nejsou vubec na miste. Kdyz hur spis, dej si panaka. Spat se ti bude lepe a jeste si dezinfikujes telo. ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat