Koronavirus
Zdravím, zajímal by mě váš názor na Koronavirus. Co myslíte, bude obrovská epidemie? Máme se bát i v Česku? Nebo se snad všechno vyřeší rychle?
Zdravím, zajímal by mě váš názor na Koronavirus. Co myslíte, bude obrovská epidemie? Máme se bát i v Česku? Nebo se snad všechno vyřeší rychle?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/nemecka-televize-velebi-vir-vymyti-stare-planeta-zezelena-40317376
https://youtu.be/NyE0g4f-8eE
Aspon je sranda.
U nás by to mělo být posuzováno jako předsudečná nenávist. Navíc, když je to ještě státní TV, tak o to závažnější, že je to celoplošné šíření předsudečné nenávisti.
Nenavist? Vzdyt on tam kvituje, jak je planeta zelenejsi. A s duchodcema zacali media vsude, i u nas preci na zacatku politici vykrikovali, ze se nic nedeje, ze to zabije maximalne duchodce. Ja to chapu jako satiru, nenavist tam nevidim.
Oni přestřelili už před nějakou dobou, kdy tam nahnali děti a nechali je zpívat, že babička je ekologické prase.
Tohle není satira, je to daleko za hranou.
Němci zkouší, co všechno bez křiku projde. Potom naženou babičku do komůrky.
Zdravím.Bát se musíme spíš vlády a důchodců.V centrech otvírá většina obchodů v 9 hodin. Prodavači kteří v nich pracují nemají nárok koupit si svačinu.Mohou až o pauze jít pro pečivo,které ráno prohrabou důchodci,aby našli ten největší a nejrovnější rohlík.To samé se týká zeleniny a dalších potravin.Právě z daní těchto prodavačů jsou důchody pro většinu bezohledných důchodců,kteří si myslí,že jsou střed vesmíru.Vláda-zlatokopové,kteří zapoměli jak žije spodina.
Nějak jsem to nepobral. Ti prodavači nemohou jít do práce o chvíli dřív a koupit si svačinu? Musí až o přestávce? Nemohou si svačinu přinést z domu? Nebo myslíš polední pauzu? Tam si chodí prodavači kupovat na oběd rohlík?
Jinak od příštího týdne už vymezený čas nákupu pro důchodce neplatí.
Kdzž od 8 můžou do potravin jen důchodci.
Tak hloupý snad nejsi, abys věřil tomu, že prodavač si nemůže koupit rohlík.
Na 9 jdu do práce, v poledne obědvám. Kdy budu svačit? Nebo si dám k obědu rohlík?
A nebo jinak. Důchodci končí s nakupy v 10. Do 12 hodin se ve velkem obchodě rohliky v nasypnicich několikrát otočí, takže o nějakých ochytanych od duchodcu taky nemůže být řeč.
O co ti vlastně jde? Tobě něco důchodci udělali?
K těm rohlíkům: nevím jak kde, ale tam, kde jsem od začátku pandemie nakupoval, všude byly rohlíky už dopředu v mikrotenových sáčcích. Po pěti nebo deseti. S volně loženými jsem se za ty dva měsíce nesetkal.
U nás v Globusu mají rohlíky, housky, koblihy i všechno ostatní, co tam pečou pytlíkované i volně ložené, každý si může vybrat.