Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus

Projev vrchniho estebaka je plne srovnatelny s Milosem Jakesem, bohuzel. A jeho povestna neschopnost tymove prace = viz co prevadi ted, estrady pred kamerami v skladech Tesca, a zdravotnici nemaji zakladni pomucky jako rousky a respiratory. Netestuji se nakazeni, neni cim - neni jak. Babis lze v primem prenosu "mame pres sto laboratori" - ne, je jich 18, chybi vybaveni. Pro Prahu JEDNA sanitka na odber vzorku, clovek s priznaky lezi doma, po ohlaseni dva dni doma aniz by k nemu pro vzorek dojeli (nedivim se - nemuzou se rozctvrtit) - nakonec si zaplati privatni laborator ktera potvrdi nakazu Covid 19 - "v pondeli bude dalsi sanitka" - uzasne, pro milion a neco lidi. Privatni laborator ktera delala testy za 1300 je "zakleknuta", laboratore patrici do svereneckeho fondu "ja nič nevlastním" to udelaj za 3000. Babisovo blaboleni pred kamerami se neda poslouchat, vety a slova nedavaji smysl - zachranuje to onuce Hamacek, ktery je v primem srovnani s timhle pazmrdem primo genialni retor. Bohuzel, je to tak.

copy/paste odjinud:

v Rakousku (29.2.) i u nás (1.3.) začala nákaza v podstatě ve stejný den. Počet obyvatel stejný, Vídeň velká jako Praha. Jenomže zatímco u nás bylo zatím provedeno zatím 3k testů (a 150 pozitovních), tak v Rakousku už těch testů mají 7500 a nakažených 600.

https://www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Neuartiges-Coronavirus-(2019-nCov).html

Závěr: u nás se na testování sere, státní aparát fatálně selhal na všech frontách a neschopnost maskují den ode dne drakoničtějšími zákazy a opatřeními.

Ve zdravotnictví chybí stovky tisíc až milion respirátorů, prohlásil to na Radiožurnálu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO).

„Je velmi těžké říci, kolik chybí respirátorů. Poptávka je v rámci milionu respirátorů… Ve zdravotnictví chybí v řádech stovek tisíc, možná až milion, respirátorů. V noci jsme rozvezli asi 50 tisíc pomůcek,“ řekl Vojtěch.

Ministr dodal, že ministerstvo závazně objednalo 1,7 milionu ochranných pomůcek. „Měly by dorazit v příštím týdnu,“ řekl v Českém rozhlase.

https://denikn.cz/minuta/315590/

- ministr zdravotnictvi bude odvolany v pondeli, nahradi ho jina loutka.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat