Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Koronavirus

Dobrý den.
Vážení lidé,
před chvílí jsem si přečetl na seznam zprávy tzv. reportáž pro mne úplně neznámého, ale bezpochyby inteligentního pana Filipa Harzera, který rozebral našeho premiéra, včetně srovnání jeho verbálních projevů s projevem pana Jakeše v minulém století. Víte, pane Harzere, zažil jsem jak pana Jakeše, tak sametovou revoluci a následně éru střídání pravých a levých profesních politiků. Nevím sice, jaké životní zkušenosti, nebo co vás opravňuje k takovému komentáři. Chybí mi u vašeho komentáře alespoň náznak objektivního pohledu na fakt, že je mimořádně složitá situace a tu je třeba řešit. Pokud vám zbyla alespoň nějaká slušnost a zdravý mozek, dejte si prosím panáka a zamyslete se nad tím, co děláte a jak. Někdy to prospěje. Pravdou je, že někdy ne. Víte, neměl byste zapomenout, že jsou lidé, kteří pracují krom spánku celé dny, aby našli včasné řešení. V takové chvíli opravdu málo záleží na formě. Ale jak říkám, prosím neřaďte se alespoň v tuto chvíli k lidem, za které se musí alespoň část národa stydět. Dnes i pan Fiala uznává, že je třeba sjednotit síly k vyřešení situace bez ohledu na politické půtky.
Snad to většina tohoto národa cítí stejně.
S pozdravem
Pavel ŠUTKA

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat