Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Problém se zvukem u nové TV

Já mám právě LG :-)
Reprokonektory nejsou špatnej nápad, spousta lidí by to uvítala. Stačilo by připojit nějaký bedničky od staré hudební věže a bylo by hotovo.
Ono by nevadilo, kdyby alespoň vyvedli line-out pro analogový zesilovač. Jenže výrobci si myslí, že všichni, co to připojí k externí aparatuře, mají automaticky novou hi-tech s všema moderníma fičurama, jako optika a hdmi. A nejlépe stejné značky, jako TV, aby to šlo ovládat jedním ovladačem, protože jeden ovladač na TV a druhej na zesík na hlasitost je opruz, protože SPDIF výstup bývá obvykle v pevné hladině hlasitosti a je třeba to regulovat na zesilovači. Takže ač můj zesilovač má optický vstup, tak kvůli možnosti ovládání hlasitosti jsem zapojil sluchátkový výstup z TV.

U zesilovače jsem řešil, jak ho spínat automaticky se zapnutím TV. Ubastlil jsem z XOR hradel obvod, kterej reaguje na změnu napětí v USB portu na TV, s každou hranou to pošle kratičký impuls do relé, co simuluje stisk tlačítka zesilovače. Přece nebudu kupovat novej zesík, když starej hraje jak víno!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat