Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Moje babička je ekologická svině

Chtělo by to pořádnou krizičku (stopro přijde), podle které byla ta americká hypoteční 2008 a násl. jen demoverze, a tihle rádoby levičáci v plnými báchory a nulovými schopnostmi reálně se čímkoliv smysluplným uživit budou vedle jak ta jedle. A my, pitomí neekologičtí (a ruku v ruce s tím z jejich pohledu také neproimigrantští) blbečci, budeme za zlomek ceny skupovat nemovitosti, které budou díky panice bank za zlomek dříve vyhypovaných cen.

Ve mně se to teď někdy před rokem/dvěma nějak zlomilo. Přestal jsem lamentovat nad (daňovými a dalšími) zákony tohoto státu, které jsou z mého pohledu jen snahou, vytáhnout ze mě více peněz, ale (opět z mého pohledu) nic za to. Respektive a expresivně, seru na ně na všechny. Děckám jsme pořídili bydlení, sobě zabezpečení "na dožití" také… nechť si vyrábí nové opatření, my to v pohodě doklepeme, v krajním případě ne nutně v Česku. Pokud mě naserou nad míru únosnosti, zabalíme během pár měsíců podnikání, hlady a nouzí určitě nepojdeme.

Se zlomyslností se akorát můžeme těšit na to (bohužel výsledku se nedožijeme), jak tihle zazobaní levičáci budou proklínat sami sebe, jací byli idioti, že svou přiblblostí kousíček přispěli k totálnímu kolapsu, ve kterém teď (tedy za 30, 40 let) musí přežívat, živořit.

Dobře už bylo.

---
Než se na mě sesypou nesouhlasné komentáře náctiletých, dvacetiletých, udělejte jedno. Copy/paste mého postu, vytiskněte si to a za 30 let přečtěte. Hodnoťte pak. A nebo mi klidně nadávejte, je mi to šumafuk ;)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat