Vy šuli... ten automat je kvůli Mifovi! Já kur.. jezdím aj tratorem. A teď si volové představte tu nádheru kolikrát mu ho za to vykouř.. hahahaha mifova máma
Co to sjíždíš za matroš?
Cu (kuprum). Ale tenhle příspěvek psala fakt moja . Neprozřetelně jsem nechal na zaplém počítadle "přihlášené" poradny a máma zde vlezla. A fakt, umí i s traktorem. Jó, já se mám!!! (a to ani nemusím kupovat auto )...
Hmm... a kdo u vás doma nosí trenky?
Nikdo. Já vydělávám a moja hýří. Že má máma zemědělku a umí jezdit traktorem (a má na tu hrůzu i řidičák!) je fakt. Že já jsem seděl za volantem naposled před třiceti lety - taky fakt (proto raději automat - klasika mi připomíná hru na klavír...). Proč takový despekt? To moje sluníčko už jsem za příspěvek zepsul. A ano, po padesátce je lepší si to nechat dělat, než se angažovat. Záda, klouby, játra,... Ať sa snaží - dyť dostane auto!
No že řídí, to jo, že i traktor, to beru, ale že má i jadrnou mluvu jak traktorista, tak pak mi hlodá v kebuli, kdo je u vás vepředu, když svištíte zezadu.
Jadrnou mluvu má z vinárny (vinotéky), kde dělala cca deset let šéfovou. Nikoliv z traktoru. Zepředu / zezadu ? Neměl být dotaz spíš "nahoře /dole" (i když dle Herma Trismegista je to totéž ? Pak věz, že někdy nahoře, někdy dole...
Víš, co je pro chlapa nejhorší na sexu zezadu? Když je vepředu.
Tak nějak jsem to myslel. Žádný výmluvy na nahoře/dole na mě nezkoušej.
Sorry. Špatně pochopeno. Odcházím chcípnout do houští.
Bacha, to není automat, ale jen pilotovaný manuál. Prej je to trochu divný. Klasickou automatickou převodovku do toho asi nedávají, na to je to auto příliš levný. Ať se raději naučí manuál. Jinak proti citronům nic nemám, prakticky je to pažout v jiné kastli. Sám mám jednoho a nemám výhrady.
I když podle ceníku aktuální nabídky by to měl být automat (není tam zmínka, že je to pilotovaná převodovka), už proto, že to má 6 stupňů. To dřív neměli, takže možná tam fakt dali skutečnej automat. Zeptejte se dealerů, než to koupíte.
Všechna nová auta dneska jsou v pohodě. A když jí to vymluvíš, tak při prvním problému ti to hodí na hlavu.
Chce novej, nebo ojetinu? Ty poslední dvě generace C3 se mi líbí, zvláště ta poslední. Je to něco úplně jinýho, než uniformní Fabia.
Premyslal som nad C5, zvonku su nov cecka naozaj pekne...vo vnutri je to uz take trosku kontraproduktivne. Inak moja chcela zase Renault Capture a zachytil som z okolia viacere zenske ohlasy na tento model.
Tak jí ho kup. Puretech 1,2 je tříválec, ale jezdí to slušně. Stodesítku jsem zkoušel v Peugeotu 2008 a v pohodě. Je to stejný motor, jako v tom Citroenu. Peugeot je dělá i ve stotřicítce, ale nebude tam velký rozdíl.
To auto neznám, vlastně se v autech/značkách vůbec neorientuji.
S věkem se mění priority, podle kterých člověk auto vybírá. Pro nás to byla výška auta, konkrétně pohodlnost při nastupování a vystupování. Ve dvaceti se mi líbilo Lamborghini Diablo, dnes bych to nechtěl ani zadarmo (ledaže bych ho mohl obratem prodat )
No - když ti bylo 20, tak Diablo určitě ještě nebylo. Možná tak Countach.
Au.
No jo, máš pravdu HOSIPA.
Bo Diablo byl hit v době, kdy jsem měl já něco pod dvacet.
Presn tak, starous sa k nam mladym chcel proste trosku priblizit.
Tak ať si ho koupí..
Vy šuli... ten automat je kvůli Mifovi! Já kur.. jezdím aj tratorem. A teď si volové představte tu nádheru kolikrát mu ho za to vykouř.. hahahaha mifova máma
Co to sjíždíš za matroš?
Cu (kuprum). Ale tenhle příspěvek psala fakt moja . Neprozřetelně jsem nechal na zaplém počítadle "přihlášené" poradny a máma zde vlezla. A fakt, umí i s traktorem. Jó, já se mám!!! (a to ani nemusím kupovat auto )...
Hmm... a kdo u vás doma nosí trenky?
Nikdo. Já vydělávám a moja hýří. Že má máma zemědělku a umí jezdit traktorem (a má na tu hrůzu i řidičák!) je fakt. Že já jsem seděl za volantem naposled před třiceti lety - taky fakt (proto raději automat - klasika mi připomíná hru na klavír...). Proč takový despekt? To moje sluníčko už jsem za příspěvek zepsul. A ano, po padesátce je lepší si to nechat dělat, než se angažovat. Záda, klouby, játra,... Ať sa snaží - dyť dostane auto!
No že řídí, to jo, že i traktor, to beru, ale že má i jadrnou mluvu jak traktorista, tak pak mi hlodá v kebuli, kdo je u vás vepředu, když svištíte zezadu.
Jadrnou mluvu má z vinárny (vinotéky), kde dělala cca deset let šéfovou. Nikoliv z traktoru. Zepředu / zezadu ? Neměl být dotaz spíš "nahoře /dole" (i když dle Herma Trismegista je to totéž ? Pak věz, že někdy nahoře, někdy dole...
Víš, co je pro chlapa nejhorší na sexu zezadu?
Když je vepředu.
Tak nějak jsem to myslel. Žádný výmluvy na nahoře/dole na mě nezkoušej.
Sorry. Špatně pochopeno. Odcházím chcípnout do houští.
Bacha, to není automat, ale jen pilotovaný manuál. Prej je to trochu divný.
Klasickou automatickou převodovku do toho asi nedávají, na to je to auto příliš levný. Ať se raději naučí manuál.
Jinak proti citronům nic nemám, prakticky je to pažout v jiné kastli. Sám mám jednoho a nemám výhrady.
I když podle ceníku aktuální nabídky by to měl být automat (není tam zmínka, že je to pilotovaná převodovka), už proto, že to má 6 stupňů. To dřív neměli, takže možná tam fakt dali skutečnej automat. Zeptejte se dealerů, než to koupíte.
Všechna nová auta dneska jsou v pohodě. A když jí to vymluvíš, tak při prvním problému ti to hodí na hlavu.
Chce novej, nebo ojetinu? Ty poslední dvě generace C3 se mi líbí, zvláště ta poslední. Je to něco úplně jinýho, než uniformní Fabia.
Premyslal som nad C5, zvonku su nov cecka naozaj pekne...vo vnutri je to uz take trosku kontraproduktivne.
Inak moja chcela zase Renault Capture a zachytil som z okolia viacere zenske ohlasy na tento model.
Tak jí ho kup. Puretech 1,2 je tříválec, ale jezdí to slušně. Stodesítku jsem zkoušel v Peugeotu 2008 a v pohodě. Je to stejný motor, jako v tom Citroenu. Peugeot je dělá i ve stotřicítce, ale nebude tam velký rozdíl.
To auto neznám, vlastně se v autech/značkách vůbec neorientuji.
S věkem se mění priority, podle kterých člověk auto vybírá. Pro nás to byla výška auta, konkrétně pohodlnost při nastupování a vystupování. Ve dvaceti se mi líbilo Lamborghini Diablo, dnes bych to nechtěl ani zadarmo (ledaže bych ho mohl obratem prodat )
No - když ti bylo 20, tak Diablo určitě ještě nebylo. Možná tak Countach.
Au.
No jo, máš pravdu
HOSIPA.
Bo Diablo byl hit v době, kdy jsem měl já něco pod dvacet.
Presn tak, starous sa k nam mladym chcel proste trosku priblizit.
Diablo - 1990. To bylo MNĚ dvacet.