Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Greta bojující

Ale jinak si tu skuhrejte dal. Ted jste tu rozjeli par zabavnych temat plnych breku a nenavisti.

A ty jsi přesvědčený, že ty jsi ten progresivní, plný lásky, který skuhrat nepotřebuje, poněvadž bude jaksi "po jeho" ať už je poměr pro a proti jakýkoli, ano?

Když pominu, že "my", jak nás tu kvantifikuješ, jsme prostě jenom "nesouhlasící skupina lidí v zatím demokraticky (nebo se tak alespoň tvářícím) smýšlejícím systému", tak se docela pod fousky usmívám, když si promítnu dějiny, jak takovýto bohorovní představitelé takového systému skončili. A klidně to můžeme vzít od Antického Říma... 8-)

Víš, mně je celkem u (_!_), jak to tady dopadne. Já se tady s kokotama, jestli máme zadrátovat hranice, otevřít uhelné doly a nafedrovat doma kotel koksem, nebo naopak uzákonit veganství, zakázat spalovací agregáty i v zahradních sekačkách, zavřít fabriky a zavést nepodmíněný příjem, protože "každý má právo na důstojný život" dohadovat nemíním. Delší dobu počítám s tím, že s rodinou skončíme na Samoe, Vanuatu, Roatánu, nebo Fidži, to budou totiž jediné oblasti, kde se lidská touha "regulovat ostatním život ve všech oblastech" nedostane (nebo dostane až nakonec). Nevím kdy to nastane, ale vím, že s lidmi, kteří oslavují tohle tak, jak to leží a běží nechci mít společného ani jen poskytovatele internetu... Je skutečně s podivem, když někdo označuje debatu "zatím svobodných" lidí za "brek a nenávist".

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat