Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Greta bojující

Ad "tunelové vidění": nemám sílu vše číst (unaven z latifundií, likviduji přemnožené ostružiny), ale myslím si, že by ses dobře uživil v Angsocu na ministerstvu pravdy :-p

V rámci možností (!!) se chovám co možná maximálně ekologicky (vytřídíme skoro vše, kompostujeme - ale ve vedrech mám doma samozřejmě zapnutou klimu). Kvůli kravským prdům ale nepřestanu jíst hovězí a kvůli fuj jaderné elektrárně nepřestanu svítit.

Tady jde o něco úplně jiného, po komunismu a fašismu vzniká další supertotalitní ideologie, tentokrát ale budou mít mnohem mocnější prostředky (a opravdu k tomu nepotřebují Osvětim). Třeba si na to moje povídání někdy vzpomeneš; já už tady doufám nebudu. Moudrá eu zakazuje tyčinky do uší a nevadí ji kontejnerové lodě na mazut - ale hlavně, že budou své občany jen buzerovat, buzerovat a buzerovat. A tahat z nich peníze (kdo myslíš, že nakonec zaplatí např. emisní povolenky?).

Doufám, že vůdcové jako Trump tady ještě dlouho zůstanou.

To, že je potřeba se k přírodě chovat ohleduplně, neznečišťovat, neničit.. samozřejmě jsem všemi deseti pro. Problém ale je v tom, že lidí je jak sraček a chtějí se mít líp - a zeměkoule na to není dimenzována.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat