Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Greta bojující

Ono je to trosku inak podla mna.
Ten hnev (aspon tu na debatach) skor citit zo strany kritikov Grety.
Merlouska, ja a snad aj niekto iny tu nikomu nenadavame...Karel ju kritizoval a nenazval som ho fasistom. Karel nie je podla mna fasista, ani blb, ale jeho politicka orientacia a tunelove videnie mu brania ist inym smerom ako ide.
Ale stve ma, ze na nu utocite a navyse utocite podpasovo. Podla wikiny ma Greta Aspergera, OCD a SM.
Ty si ju nazval autistom. Karel jej nadaval podobne. Preco?
Pretoze ani jeden z vas nevie, co ktora choroba znamena a napriklad to, ze ani jedna z nich nema vplvy na intelekt cloveka a dokonca, ked si tom aj nieco dodatocne zistis mozno budes jednu z nich mat aj ty;o). ALe jasne Greta ma chorobu, je to psychicke, tak je debil a autista, ze?
Greta sa da kritizovat, ale mohla by byt tak kritika konstruktivnejsia, nie takyto politicko-bulvarna spodina.

Znova opakuji, pokud by po světě rajzovala patnáctiletá, autistická buchta, co má za sebou osm tříd základky a poučovala všechny o ekonomii, nebo geologii, tak by ten výsměch schytala od drtivé většiny. U ekologie ale platí jakýsi, mně záhadou obestřený, pardon, kdy davy tiše sedí a uznale pokyvují... Ba co víc, ještě se se spravedlivým hněvem dívají na ty, jenž sedět a pokyvovat odmítají.

Toto je pomerne smutny komentar, utocis na nu a pritom si pravdepodobne nepocul ani jeden jej prejav, vnimas iba tu bublinu co okolo nej je a nad ktorou ona nema ziadnu kontrolu. Vadi ti to a preto sa chovas tak ako sa chovas.
Btw jednou vetou...jedine, co Greta hovori je, ze politici zobudte sa, myslite na buducnost. Pokial viem ona sama nevyzyva na ziaden komunizmus, na ziadne povstanie, ci zhodenie prehniteho kapitalizmu a pod, ako mozme pocut/vidiet na roznych demonstraciach, ktore sa na nu odvolavaju. Ak by si nasiel taky jej prejav, som ochotny zmenit na nu nazor, dovtedy je to pre mna decko, ktore place nad svojou buducnostou...a ma pritom pravdu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat