Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Čína vs KLDR

V kazdom state sa stracaju ludia.
Aj v USA si robila tajna sluzba na Guantaname co chcela za Bushovej ery.
Kolko zabili ludi? 1,2, 200? Netusim, ale USA sa tym neprestala pokladat za demokraticku krajinu. Hromadne vyvrazdovanie predsa nema presnu matematicku definiciu, nechapem preco ju odo mna chcete.
Rozdiely medzi nemeckymi a cinskymi tabormi vnimam celkom jasne. Do nemeckych sa chodilo zomriet, do cinskych sa chodi zlomit ludi a vymlet im mozog.
Gulag je vyranze presnejsie pomenovanie ako koncentrak, aj ked ani gulag to nie je, pretoze primarne nejde o pracovne tabory.
Myslim, ze kto sa prisposobi a zacne sa pchat do analneho otvoru cinskej strany a jej funkcionarov z tabora pomerne rychlo odide.
Asi budem musiet to slovo idealny zamenit za najefektivnejsi.
Ja stale vediem debatu a vyjadrujem obdiv smerom k ekononomickemu rastu Ciny, kde Cina nasla podla mna najefektivnejsi sposob ako napredovat. Cisla a fakty nepustia.
Zaroven som tu uz spomenul, ze Cina nie je napriklad stat pre mna, ja by som tam zit nemohol, pretoze skor, ci neskor by som v nejakom pracovnom tabore skoncil...to len tak na okraj, aby som tu zase nebol chytany za slovicka a brany ako nekritick obdivovatel cinskeho rezimu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat