Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Čína vs KLDR

Proto jsme tu někteří použili to čipování lidí. Ty ale nejsi žádný hlupák a smeteš to jednoduchým "to tu nikdo zavádět nebude".

Četl jsem českou scifi sérii "Agent JFK", je to o paralelních realitách. V jedné takové měli všichni lidi v zápěstí čip. Sloužil ke všemu, identifikaci, vstupu kamkoliv, placení. Vyšší level byl ten, že čip dávali do čela a promítal do mozku internet. Ten čip do čela byl pro vyvolený, lidi se o to prali, aby ho mohli mít. Žádný nucení do čipů, prostě lidi nalákali tak, aby to chtěli všichni a stát získal totální kontrolu na lidma. Kdo byl nehoden, tomu vypli čip a tím ho odsoudili k smrti hladem (nic si nekoupil, nebylo jak), nebo k vyhnanství do divočiny, kde žili odpírači čipů. Jenže na ně se pořádaly hony, jako na kacíře.

Takže ty čipy nebudou zavedeny násiliím a povinně, ale potichu za cenu benefitů, asi jako v Číně sociální status. A teprve až bude penetrace čipů vysoká, tak se to udělá jako povinnost "pro dobro všech a kdo nemá co skrývat, nemusí se přece ničeho bát". Takže s tím nezaváděním bych byl opatrný. Před 40 lety by dnešní stav byl vlhký sen StB - každý občan má u sebe dobrovolně sledovací zařízení a vcelku průhledně čitelný tok financí (mobil, platební karta, bankovní účet). A přišlo to tak nějak samo, nikdo nikoho nenutil, donutili jsme se sami, těmi benefity, který to přináší.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat