Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Čína vs KLDR

A ako sa lisia kamery vo firme od kamier na verejnych priestranstvach? Su to tie iste kamery, zaznamenavaju tu istu realitu. Su to proste kamery.
A ver tomu, ze vo firmach pocuvam rovnake argumenty o obmedzovani slobod a narusani prava na sukromie, ako si nemozu ist ani zapalit a bla bla.
Ja hovorim o benefitoch, ktore kamery prinasaju vedeniu firiem a naznacujem, ze rovnake benefity prinasaju na na verejnych priestranstvach.
Kludne mozem pouzit dva smrtelne pripady, kedy u nas podgurazeny frajirek dokopal na zemi okoloiduce filipinca...nebyt kamier verim, ze je na slobode. Nakoniec kto uz by potvrdil
Este vypuklejsi pripad ja napadnutia Inda trojicou opilcov, kde jedneho z nich sekol nozom a ten zomrel. Uz to, ze to bol Ind a bol ozbrojeny nozom sposobilo pomerne velke vasne. Pisalo sa o futbalistovi, otcovi rodin, ktory siel na pivko a napadol ho cudzinec, ktory zije u nas kvoli taxiku.
Medialna masaz bola velka.
Stacilo si pozriet kamerovy zaznam...Ind siel po ulici a ta trojica si ho doslova vyhliadla a neustale nanho utocila, aj ked on sa snazil konfliktu vyhnut a ustupoval. Ano mozme polemizovat, ci jeho obrana bola primerana, ale v sumera nebyt kameroveho zaznamu Ind sedi za vrazdu/zabitie. Vdaka zaznamu bol oslobeny.
Evidentne ti este nikdy kamerovy zaznam v nicom nepomohol a ja ti nezelam, aby si sa dostal do sitaucia, ked ho budes bytostne potrebovat.
Btw Karel tu dal preflaknute video z auta...nebyt kamery je ten clovek v <>, pretoze 5 svedkov proti jednemu...a teraz si predstav, ze su staty, kde by takyto zaznam nebol pripustny. Ty fakt mas pocit, ze kamery su to najvacsie zlo, co nas v buducnosti caka?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat