Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Čína vs KLDR

Ale preco vymyslas furt?
Ak by sa to kontrolovalo na STK, tak si to na STK proste aktivujem a potom jazdim bez toho. Nove auto jde na STK po 4 rokoch, akoby si mal osetrene toto?
Preco hned vymyslas co by sa mohlo stat? Stat moze vsetko, co si vieme aj nevieme predstavit.
Pravdupovediac mna uz zacinaju debaty s vami unavovat.
Jeden uveri cinskej propagande o najdeni cloveka v 15mil meste do 7 minut. Ok, nema technicke znalosti, pozera moc filmy, uveril, beriem. Je to lakava myslienka. To akceptujem.
Ale ty...ty si vymyslas doslova blbosti len, aby si si argumentnacne podporil svoje tvrdenie. Proste si si vymyslel ovladanie aut na dialku a ich obmedzovanie. Lebo je to mozne a hodi sa ti to do kramu.
Ale sakra rovnako je mozne, aby ta stat sledoval cez mobil 24h denne, rovnako je mozne, aby nariadil povinne cipy, rovnako je mozne milion dalsich veci.
Az na to, ze vsetky tieto veci su vysoko nepravdepodobne.
Vrcholom je, ked mne podsuvas, zeby som bol dobrym ministrom propagandy...ja, co sa tu snazim argumentovat len sucasne moznymi a pravdepodobnymi vecami (kamery v autach zatial len pomahaju) a nezachadzam do buducnosti a nepisem co vsetko bude mozne. Co je propaganda potom? Podopierat svoje nazory o scifi buducnosti, ci niecim co uz funguje a v praxi to nikto nezneuziva?
Z mojho pohladu si ten minister ty. Siris xenofobny strach a jediny tvoj argument je teoreticka moznost v buducnosti a scifi knizka.
Mna doslova sere, ze niekto este dnes bojuje proti kameram v aute, hlavne ak sa dozvedam o pripadoch, ked jasny vinnik nehody (podla zaznamu z kamery) je oslobeny lebo "zaznam nebol spraveny v sulade so zakonom". Vtedy ma ide od jedu roztrhnut nad debilizmom ludi, ked potom chudak poskodeny prehra sud len kvoli takejto blbej formulke.
Tebe pride ok, ze dnes natocis zlodeja a toho pustia len preto, ze si nemal kamerovy system v sulade so zakonom?
A posledny argument...ja som hovoril o povinnych kamerach v aute...nikde som nepisal, ze je nutne, aby merali rychlost (ako to robia externe), cize mali GPS. To tam pridal Prasak.
A nie kazda kamera ma GPS.
Musim si oddychnut lebo argumentcne ste ma tu znicili normalne. nevychadzam z udivu;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat