Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Čína vs KLDR

Jenže ty sis v jedné části vzal do hlavy, že něco tvrdím (že to funguje celoplošně a v ostrém režimu) a následně jsi se jal mě usvědčovat ze lži. Jenže já to prostě nikde netvrdím... :-)
Samozřejmě, že vím, že to zatím funguje na bázi testování a dobrovolnosti. Víš ale třeba ty, že když už se dobrovolně přihlásíš, tak už z toho systému nejde vystoupit...?
V další věci kecáš ty :-) reportér BBC to vyzkoušel na vlastní kůži a měli ho za pár minut. Prosze Pana: https://hnonline.sk/svet/1663024-britsky-reporter-utekal-pred-cinskymi-bezpecnostnymi-kamerami-nasli-ho-za-par-minut

No a ten závěr, to je to, co mě právě děsí. Považuju tě za inteligentního člověka a nemám dobrý pocit z toho, že i inteligentní lidé začínají být takto "uvědomělí".
Ono i to čipování by, co se prostých countů týče, mělo drtivou převahu výhod, ale zatím "nenazrál čas". Prostě proto, protože zásah do integrity člověka je hodnota, kterou si zatím většina společnosti na váhy pro a proti odmítá umístit.
Pro mě jsou ale těmito hodnotami i soukromí jednotlivce a jeho osobní svoboda. Ergo snesu vo chlup "nebezpečnější" a méně pohodlnou společnost, za ten benefit, že budu mít více soukromí a osobní svovody. O to víc mě mrzí, když lidé, jako ty tyto hodnoty, za kousek jistot, milerádi vymění. Kdyby jen u sebe, tak je mi to egál, bohužel ale ne jenom svoje soukromí a svou svobodu, ale i tu mou.
Předpokládám ale, že toto psát má podobný smysl, jako s tím hrachem a zdí...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat