Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zelení idioti v akci

Ona bude prdel i v zimě. Lithiové baterie nemají rády mrazy, takže pokud nemáš vytápěnou garáž, musí se "vytápět" i ta baterie a hádej jak? Elektřinou z té baterie. Takže musíš mít připojené auto nonstop v noci abys ráno odjel.
Vzhledem k tomu, že se likvidují uhelné a jaderné elektrárny (viz sousední Německo), cena elektřiny u nás, přestože máme přebytky je dána cenou na burze. Takže až cena poletí nahoru u sousedů, poletí nahoru i u nás.
Fotovoltaika v zimě nefunguje a zima je období, kdy se všemi tepelnými čerpadly právě roste spotřeba. Tak čím se to bude vykrývat?
Na veškerá fosilní paliva (včetně plynu) se uvalí uhlíková daň (třeba v Norsku, které je jedním z velkých producentů plynu se plynem topit nesmí). A pálit dřevo? To přes dnešní zelené mozky taky dlouho neprojde bez následků.

Asi bude mít smysl objednat nějaké velké deníky s hodně stranami a dělat si zásobu novinového papíru. V zimě se pak rodina sejde (potají) u plechovky, ve které bude pálit noviny, aby přežila mrazivou zimu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat