Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jste šťastní? (Otázka na administratory)

Moc spociva v tom, ze mozes mazat, udelovat bany a pod.
Pamatam si na casy, ked na irc bol najvacsim kralom ten co mal konto na botovi a cisarom ten, co ovladal cely botnet a na casy, ked sme cakali na split serverov, aby sme spravili nejaky takeover kanala. Ano vtedy mal clovek pocit, ze ma moc.
Z rovnakeho zakladu vychadza uvaha dnesnych deti az na jeden problem...to nie je ziadna moc, moc vyzera trosku inak.
Btw byt adminom poradne su len same starosti a radosti pomerne malo.
Okrem zapasu s kolegami o vyvoj poradne, su tu starosti o sucasny a buduci stav, permanentny stres, ci vsetko funguje a pomerne otravne je odpovedat na maily, kde sa ludia casto pytaju tie iste veci...od ziadosti o privatne poradenstvo (samozrejme bezplatne;o)) az po ziadosti o unban.
A vrcholom su ziadosti o zmazanie prispevkov...vcera o 8:01 mi volal celkom prijemny pan a ziadal zmazat prispevok, ktory by podla neho mohol ma negativne nasledky v realnom zivote. Den predtym som ho odmietol v maily, pretoze ho vlozil ako neregistrovany a nebolo mozne ho stotoznit s autorom prispevku. Navyse ten prispevok nebol podla mna nebezpecny a slo z jeho strany o paranoju.
Takze hoci nerad, pretoze bol naozaj mily a smutny musel som ho odmietnut, pretoze v tomto sme pomerne zasadovi. Ak toto povazuje ktokolvek za moc a chce sa nou opajat rad mu to odovzdam, pretoze ja som z toho dobry pocit teda nemal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat