Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Priklad sportoveho debilizmu

Vcera som som cital clanok o 2 (tusim) britskych triatlonistkach, ktore sa pri dobehnuti do ciela chytili za ruky a prebehlo paskou spolu. Skoncili na 1 a 2 mieste.
Boli diskvalifikovane obe, pretoze porusili pravidlo triatlonovej unie o tom, ze nevyvinuli dostatocne usilie na vyhru. Podotykam, ze slo o kvalifikaciu na OH, takze im obom bolo jedno, ktora skonci prva alebo druha, postupovali by obe.
Tolko sprava.
Mna zaujali 2 momenty. Vyvinutie dostatocneho usilia na vyhru...to je krasne pravidlo, ktore som nepocul, zeby mali ine federacie a da sa krasne pouzit/zneuzit ako v tomto pripade. Myslim, ze debilizmus vladne v triatlonovej federacii.
Ok, to je par ludi, co si stanovilo pravidla a teraz sa nimi ohanaju...to by som mozno este ako tak prezil.
Ale mna zaujali diskusie pod clankami o tomto incidentne, kde polovica ludi tvrdila, ze je to ok, lebo sportovec musi potit krv, takze prebehnutie cielovou paskou v lezernom tempe, ruka v ruke so superom nie je sportove a vylucenie je spravne. To ako naozaj? Vylucime cely peloton na TdF za poslednu etapu, pretoze nevyvinuli dostatocne usilie na vyhru? Ba co viac oni tam dokonca slopu, hovada.
Ok, beriem su ludia, co maju takyto nazor, netusim sice preco, ale tipujem, ze vacsina z nich asi nikdy nesportovala na vyssej urovni.
Co mas vsak uplne dorazilo boli diskutujuci, ktori povazovali vylucenie za spravne, pretoze....ha hadajte preco;o).
Nikto nic?
Pretoze tam videli propagaciu LBGT a oni predsa LGBT neznasaju.
Wau,
Takze ja, ked s kolegom v euforii prebehnem cielovou paskou a budeme sa drzat som teply a propagujem LGBT? Uzasna logika, tlieskam, zomieram a neviem, ci chcem dychat rovnaky vzduch s takymito intelektualmi.
Jdu blejt velebnosti, je coraz vacsi problem najst na nete niekoho na urovni s normalnym obycajnym myslenim, kde nehlada paranoidne za kazdym bukom nieco coho sa on boji alebo nenavidi.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevzrušuje mě to, stejně jako nic, co je jakkoliv svázáno s "profesionálním sportem". Profesionální… nový
Moas 19.08.2019 06:45
Moas
upe mi to rveš z kejbordu... poslední
MadMike.... 20.08.2019 15:00
MadMike....

Nevzrušuje mě to, stejně jako nic, co je jakkoliv svázáno s "profesionálním sportem".
Profesionální sport je debilismus sám o sobě. "Sport" ve svém nejčistším smyslu končí u toho, že kluci na hřišti za barákem prohánějí merunu.
Ono stačí vzít klasické sousloví "ber to sportovně" - to rozhodně neznamená "obětuj tomu všechno, znič si zdraví, zapomeň na rodinu, na přátele".
A je úplně jedno, jestli se bavíme o atletice, fotbale, hokeji...

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru