Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Už jsou tady zas?

Já souhlasím, byť to zní drasticky, že tyhle počáteční události jsou tím vedlejším problémem migrace. Mnohem větší problém bude, až se tu začnou množit a ještě více seskupovat a k tomu ždímat o to více sociální systém, vůbec bych se nedivil, kdyby to v postižených státech vyvolalo něco jako občanskou válku.
Byť se to nezdá, původní téma tohohle příspěvku s migrací docela souvisí.

Jinak vůbec se mi nelíbí, co naznačuješ ty a Dibbley, že jsme snad nějaký hnědý mozky, co to hází SPD. Já tohle strašení typu volte nás, nebo dají vaše děcka muslimákům taky nesnáším. Problém je, že problémy, na které lidi tipu Okamura poukazují jsou z části opravdu reálné, ale protože si do toho přidávají plno svých senzací a výmyslů, tak nikdo ani tu jejich reálnou část nebere vážně a všechny s byť jen trochu průnikovým názorem škatulkuje do stejné kategorie (fašoun a vylízaná hlava).
Proto se mi dělá na zvracení z takových těch rádoby liberálů (když bych chtěl škatulkovat, jako oni, řekl bych fanoušci TOP09 a spol), kteří mají demokracie plnou hubu, ale když řeknete cokoliv, co se jim nelíbí, začnou hned vřískat, že jsi nácek a že tě má ideálně cukrberg smazat.
Neříkám,že vy jste tenhle typ, ale cítil jsem to trochu v tom.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat