Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Už jsou tady zas?

Ja kdyz dnes kouknu na Ceskou sodu, tak me to prijde jak lacina decka kravina. Snad az na Alles Gute. A nikdo ti nebrani si to stahnout a koukat se na to, ja se radeji kouknu na South Park ktery jde mnohem dal nez Ceska soda a ejhle, nikdo ho nejak nezakazuje. A rekl bych, ze Ceska soda by v TV dnes klidne prosla, ikdyz by se samozrejme nejaci aktivni blbci, kteri by breceli, nasli.
Problem Ceske sody je, ze ten rasismus, fasismus, nacismus (proste vsechno to "spatne") je tam vyuzivano naprosto samoucelove a chybi tomu nejaka "umelecka" hloubka. Kdyz se kouknes na South Park, tam je to vse pouzito k uzasne satire a ma to uspech.
Borat/Bruno/Diktator s Cohenem je taky brutalne "nekorektni" a nikomu "normalnimu" to problem nedela. Chutovkou je ale Four Lions (Ctyri lvi), jez pojednava o islamisticke teroristicke bunce chystajici atentat a jde o britsko-FRANCOUZKY film u ktereho jsem si take nevsiml nejakeho zabanovani ci cenzury.

Nakonec nejde ani tak o to co reknes, ale jak to reknes. Kdyz ti tu napisu ze jsi debilni kokot, nekdo mi to "zcenzuruje", kdyz napisu ze nejsi nejostrejsi tuzka v penale, tak s tim nikdo nic nenadela, ackoli jsem rekl to same.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat