Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak někdo může žít s bohem?

Každé náboženstvo má svojich bohov, tí sa označujú s malým písmenom. Vytvorili rôznych zástupných bohov aby sa ovečky mali k čomu klaňať a poslúchali to, čo im je k tomu vytvorených stánkoch (kostoloch) hovorené.
V dávnej minulosti boli za bohov označovaný aj tí, ktorí vedeli robiť zázraky. Napríklad vznášať sa vo vzduchu, alebo vytvoriť človeka (klon). Že niečo také nemusí byť zázrak už dnes vieme.
Adam a Eva neboli našimi prarodičmi, ale prarodičmi hebrejov a predstavovali genetickú matricu novej rasy, ktorú si Jehova vytvoril klonovaním. Podľa úmyslu Jehova mali hebrejci predstavovať elitnú rasu, ktorá by v mene svojho stvoriteľa vládla na Zemi. V Hebrejskom svätom písme sa dá nájsť takáto veta: "stvoril som človeka poľa obrazu svojho".
Prečo boli Adam a Eva vyhnaný z raja a prečo bolo zakázané "jesť ovocie stromu poznania" je dané obavou Jehova, že by sa Hebrejci časom mohli dobrať poznania, že ich "Boh" Jehovah neni skutočný Boh za ktorého sa len vydáva, tudíž nieje dôvod poslúchať a uctievať ho.
Jehova nebol božským tvorcom, bol to boh entity klonov, ktoré on sám vytvoril a potom ich vysadil na Zemi. Mnoho hebrejcov má síce vysoké IQ, prejavujúce sa v umeleckom nadaní, ovládajú filozofiu aj exaktné obory materialistického sveta, sú vynikajúcimi právnikmi a politikmi, bohužiaľ postrádajú niektoré vlastnosti, ktoré prepájajú tento svet s vyššími duchovnými dimenziami. Zrejme to je príčinou toho, prečo mnoho Hebrejcov akceprovalo materialistickú filozofiu a ateismus, pretože neveria v existenciu skutočnej nesmrteľnosti.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat