Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Fotbaloví fanoušci

Koukám na zprávy na ČT.

Nechápu to.
Proč se vymaštění <píp>ové objevují snad jen a právě kolem kopálistů?
Proč stát z daní platí policejní manévry kdykoliv, když <píp>ové klubu X jedou na zápas klubu Y a dělají tam bordel? A ještě je vozí vlaky (tipl bych si že) zdarma, které <píp>ové za odměnu zničí.

A tuhle báječnost platí/sponzoruje MŠMT a kdejaké firmy.

MERDE.

---
Ještě jsem neviděl, že by se podobní <píp>ové vyskytovali třeba u plavání, lyžování, tenisu, golfu, atletiky… prakticky kdekoliv jinde.

A jen se žvaní, žvaní a žvaní. A <píp>ové řádí a demolují dál, stát jen čumí a platí. Že by se poučili v Albionu, není asi politická vůle.

Předmět Autor Datum
To není o fotbalu, ale o tom, že jdou dělat bordel. Ale proč je to jen u toho fotbalu a ne třeba u h…
Prasak 19.03.2019 20:13
Prasak
Kde jste vzal ze u hokeje nejsou "hooligans/ultras"? to ze v extralize se nestane ze se tymy napadaj…
Zackd7648 07.06.2019 22:20
Zackd7648
Pokud si mydlí držky někde v ústraní a netahají do toho zbytek stadionu, tak OK, je to jejich věc. P…
Prasak 07.06.2019 22:51
Prasak
Predpokladam ze "bugr" asi ma znamenat bordel/problemy,... a proc nejdou k lesu? to ze to nekdo nevi…
Zackd7648 08.06.2019 19:43
Zackd7648
Sorry, asi jsem vychodil málo škol, abych ocenil a porozuměl tvýmu slohopisu.
Prasak 08.06.2019 21:20
Prasak
Nenapadá mě, jak vlastně zareagovat No, když se někteří chtějí bít, ať se klidně i pozabíjejí, mně…
L-Core 09.06.2019 17:42
L-Core
Divné, v jiném tématu jsi psal, že zprávy už několik let nesleduješ. poslední
Moas 10.06.2019 07:17
Moas

Kde jste vzal ze u hokeje nejsou "hooligans/ultras"? to ze v extralize se nestane ze se tymy napadaji nebo si vezmou salu nebo vlajku (takove to "honeni" ega) neznamena ze se to nedeje a HLAVNE v prvni a druhe hokejove lize ta neni zase tak "moc" sledovana jako extraliga a to ze se to nestane primo na stadionu at se maji obyc fanousci na co podivat a nebo si zabedovat jaky je dnesni svet hrozny ale ze se pobijou nekde na poli nebo i klidne po zapase v parku neznamena ze se to u hokeje nedeje (ano ne v takove mire jako u fotbalu a kdyz si chteji rozbit huby at si je rozbiji ale at nikdo nechodi zalovat na polici ) ale POZOR jen ten kdo chtel se jit pobit nerikam ze je spravne zautocit na normalniho fanouska co si jde snist klobasu a vypit pivo a zarvat tak max kdyz vstreli jeho gol branku a nebo kdyz rozhodci spatne rozhodne a zarvat "ty hovado!!!"

Predpokladam ze "bugr" asi ma znamenat bordel/problemy,... a proc nejdou k lesu? to ze to nekdo nevidi ze se nekteri fanousci pobiji u lesa (bohuzel dnesni doba je plna srabu praskacu a uplakanku) neznamena ze se to nedeje chtelo by to sledovat i jine zpravy (hlavne jen ne ty v tv nebo bulvary :-D ) typu "tv nova ,prima krimi,...." kdo hleda (na netu) ten najde :-) jinak posledni co dopisu neco je domluvene neco vynucene (napr bitky u benzinky) ale nekteri jsou asi tak ubozi ze chteji mlatit i normalni fandy co se bit nechteji a nepotrebuji si na tom honit ego

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru