Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tak kolik to bude za rok 2019?

Tak nevím, jestli někdo neodbrzdil vlak a nerozjíždíme se neřízeně z kopce. Zdražení krabičky cigaret o 13Kč má zalepit ty miliardy, které vláda rozhazuje všude kolem? Aby se nedivili, že si někdo pořídí kuřivo odjinud. Nebo přejde na "elektroniku" (či co to je). Tohle: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prvni-reakce-na-babisovu-dan-z-neresti-extremni-podporuje-tvrdy-hazard-69838?dop-ab-variant=9&seq-no=1&source=hp mi připadá jako opravdu zoufalý krok (hodnotím jako nekuřák a negambler, občasná štamprlička kvalitního ginu mě nezrujnuje).

Před měsícem jsem tipoval ten pořádný sešup v roce 2021; kdoví, zda není vhodná chvíle své představy revidovat. Na skupování nemovitostí je ale IMHO pořád dva roky čas. Možná i tři, čtyři, záleží, jak moc na břuch padneme a kdy vypukne ta správná krize hypotečních bank (neočekávám analogii náhlého krachu Fannie Mae a Freddie Mac, spíše očekávám "krach" klientů a výrazný pokles momentálně nerealisticky přestřelených cen nemovitostí, o které budou někteří díky nastupující krizi přicházet).

Pokud dojde ke změně garnitury, zase to ti noví (budou-li) odskáčou. Protože podědí přebujelé mandatorní výdaje a s mínus 200 a více giga ročně se jim moc vesele vládnout nebude.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat