Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Žena vybrzdila dodávku na D10...

Ukaz mi, kde je napisane, ze sa na ceste (alebo ako to ty nazyvas v rychom pruhu) nemoze brzdit.
Ty nazyvas jej brzdenie bezdovodne. Ako vies, ze take bolo? Mne sa napriklad zdalo, ze si na poslednu chvilu vsimla tabulu s navestim a chcela najprv odbocit, a preto pribrzdila. Cize z mojho pohladu dovod mala.
Navyse ona na tu brzdu nedupla, pribrzdila (to je rozdiel) a keby sa vodic dodavky venoval dostatovne riadeniu tak hoci nedodrzal bezpecnu vzdialenost ubrzdil by to.
Na videu ja vidim jasne naopak to, ze po jej pribrzdeni pokracoval vodic dodavky rovnakou rychlostou, pretoze si ani nevsimol, ze pribrzdila a az nasledne zacal panicky brzdit, co sposobilo jeho nehodu.
Vsetko ostatne su len dohady.
Btw dobry vodic od zleho sa lisi tym, ze nedava pozor len na svoje spravanie, ale aj na spravanie ostatnych a predpoklada ich zlyhanie. Napriklad ak obiehas autobus na zastavke mal by si ocakavat, ze ti niekto spoza neho vybehne, ak vidis auto na vedlajsej ceste mal by si ocakavat, ze sa moze nahle pohnut a vojst ti do cesty, pri obiehani cyklistu by si mal mat min 1-2m medzeru, pretoze mozes ocakavat, ze cyklista sa bude vyhybat vytlku na ceste a vojde ti do cesty a pod.
Ja to riesim tak, ze va takychto pripadoch mam nohu na brzde a nie na plyne, pretoze sa snazim predvidat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat