Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je bráněno diskuzi?

Jak vas proboha muj nazor ohrozuje na zivote?

Psal jsem, že je to otázka, protože jsem ho neznal, ne že to tak je. Psal jsem to proto, co jsem psal ve svém prvním příspěvku zde = ten mrtvý Němec by prostě a jednoduše žil, kdyby Německo mělo přístup například jako Polsko. Takže přeneseně řečeno, všichni ti, kteří chtěli uprchlíky v Německu v takovém množství jej ohrozili na životě. Rozumím tomu, že tato logika se dnes nenosí, ale to nic nemění na tom, že je to exaktní fakt.

Osobne me prisel fajn nas pristup

Proti jejich vuli je sem nevozit, ty co prijdou dukladne proverit a pri pochybach je odmitnout. "Ani jednoho" je stejna pitomost jako "vemem skoro vsechny".

Tento přístup můžou aplikovat státy jako my, Slováci, Maďaři apod., kam prostě sami nechtějí vzhledem k rozdílné sociální politice. Němcům, Frantíkům, Anglánům a Švédům takový postup prostě fungovat nebude. Koneckonců sám říkáš, že se jich dá jen těžce zbavit. Notabene když jsou bez dokladů, neotevřou hubu odkud pochází (nebo si zarytě tvrdí, že z Alepa v Sýrii), tak je prostě ani nemáš kam vyhostit "naložit a odvézt".
Imigrační a azylový systém, tak jak ho známe nyní prostě není připraven na situaci, kdy statisíce lidí přijdou, řeknou to, co jim zajistí, že je nemá kdo kam vyhodit a pak se prostě odmítají hnout.

A já, na rozdíl od tebe mám částečné pochopení pro lidi, kteří toto vidí, říkají to, křičí to, ale nikdo je neposlouchá a dál je ohrožuje na životech... (tím nemyslím hajlující nácky!) Vážně není tak překvapivé, že se začnou radikalizovat...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat