Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je bráněno diskuzi?

Máš hrozně jednostranný, ideologický pohled... Byť nejsem na jedné vlně ani s Karlem, ani s Pegidou nebo AfD, v tomto dokážu pochopit základní fakt, který ty lidi štve. Není to, jestli jsou nebo nejsou pachatelé ve vazbě, ale jednoduše, že mělo-li by Německo imigrační politiku jako Austrálie, nebo alespoň přístup, jako Polsko, Maďarsko, tak by ten Němec prostě žil. Tečka. Můžeš vymýšlet různé konstrukty a ideologická klišé, zabít to "xenofoby, nácky a hajlováním" (viděl jsi někdy videa z akcí AfD? Ti důchodci a všechny ty mamky s děckama jsou opravdu fašouni?) ale tento fakt změnit nelze...
Těžko, velice těžko se pak vysvětluje pozůstalým, kamarádům, známým, nebo jen a prostě těm, kteří je tady nechtěli, že je to "daň za to, že my jsme ti "odvážní" a otevření, multikulturní, lepší lidé s širokým srdcem, kteří prostě přijímat musí, chtějí a budou. Vyměnili jsme prostě některé vaše životy, za zlepšení kvality životů jejich a vy se s tím budete muset smířit".
Evidentně to nedokážeš pochopit, ale někteří lidé tuto výměnu prostě akceptovat nechtějí a světe div se, ani nemusí...

Pokud bys chtěl přijít s "argumentem" (který už jsi naznačil), že je stejná šance, že tě zabije křesťan, žid, etnický Němec, nebo polský instalatér, zkus si uvědomit, že právě vlivem ideového proudu, který tady reprezentuješ, tento "argument" kulhá na obě nohy... Ergo používáte tvrzení, jehož exaktní potvrzení, či vyvrácení jste zákonem zakázali! (vy - myšleno podobně smýšlející lidé, kteří jsou aktuálně v těchto zemích u moci). Nelze udělat studie procentuálního výskytu trestné činnosti (jakéhokoli charakteru) na základě národnosti, etnicity, náboženského vyznání atd. Nelze na základě těchto klíčů ani srovnat osazenstvo věznic! Jeden Švédský policista se vyjádřil k národnosti pachatelů, které za celý den řešil a se zlou se potázal... Trváte si na svých dogmatech a hrozně se divíte, že ostatní za ně odmítají umírat. Divné, že?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat