Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proč je bráněno diskuzi?

Vyborne postrehy.
Za prve zrusenie diskusii je prevencia samotneho prevadzkovatela webu...presne ako odznelo spravili by sme to tu aj my, keby z toho cihali potencionalne problemy. Mimochodom celim (zatial virtualnej) zalobe od nejake postihnuteho jedinca, co sa tu raz spominal v nejakej diskusii a chcel od nas 100k (CZK) za ujmu na cti, ci za co. Uz sa dlhsie neozval, ale je notoricky stazovatel, takze ocakavam predvolanie na vysluch alebo podanie vysvetlenia lebo ten blbec je schopny to dotiahnut aj do konca. Nicmenej vyhrat nemoze (ak sudca bude postupovat logicky), takze obavy z toho nemam.
Za druhe (co je tiez dobry postreh) na disksuiach su najaktivnejsi clenovia okrajovych kridiel, staci sa pozriet na vysledky volieb tu u nas na debatach ako dopadli v hlasovanie vs realita. A to tu teda moc extremistov nemame;o). Na SK mediach mam zase pocit, ze u nas su vsetci ludia za to aby sme vystupili z EU a okamzite sa pripojili k Rusku lebo len tam nam bude dobre, pritom realita je taka, ze o tom sniva len okrajova skupina ludi.
A posledny fakt je ten, ze na nete trpi takmer kazdy druhy syndromov velikastva...to znamena, ze za obrazovkou je kazdy silny a husty a tak tie diskusie aj vyzeraju.
A to sa nikdy nezmeni.
Inak ja by som osobne zacal pracovat na zvyseni urovne diskusii uz s detmi na skolach...v ramci nejakeho predmetu zaviest nauku o diskusiach. Stari Greci to mali tiez povinne, spravili z toho az umenie a myslim, ze to dopracovali celkom daleko vo svojej dobe.
Dnes vie malokto diskutovat na urovni.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat