Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vrtěti Novičokem.

SOrry tento clanok je odpad...na prvy pohlad akoze dobre pripomienky, vo finale vsak len same domnienky podlozene emociami autora.
Najviac ma mrzi na tom, ze ty nie si blby a veris tomu. Veris tomu lebo sa ti to hodi, nemas rad EU, mainstreamove media a uz vobec nie migrantov, takze takto to citis a takto to podla teba je.
A co tak sa trosku zamysliet?
Byval som na 12p, s vyskami problem nemam, raz som z pleziru zisiel dole po balkonoch podvecer aby som neprivolal zbytocne nejakych hysterickych okoloiducich a policajtov. Chcel som to vyskusat, je to naozaj jednoduche, za normalnych okolnosti sa ti nemoze nic stat (skoro cely cas mas 3 pevne body).
Lenze zaroven si dobre pamatam ako skoor kazdy kto bol u nas na balkone sa bal vyklonit, co i len trosku viac, pretoze 30m vyska je pre bezneho cloveka nieco hrozne, na rozdiel odo mna, ktory tam vyrastal. Zopar spoluziakov na zakladnej sa pozeral aj cez okno pomaly z metrovej vzdialenosti.
Ja to chapem, myslim, ze strach z vysok ma kopec ludi, bazen zazivam aj ja v neznamych priestoroch pri velkej vyske (taky zvlatny pocit pod bruchom).

Manželé v šestém patře nechali dítě v bytě samotné, to přepadlo přes balkón a zachytilo se rukama o dvě patra níže.

Toto je sprava odkial? Ja som ju nikde nezachytil a ak to niekto tvrdi je to samozrejme blbost. Pri pade cez 2 poschodia naberie telo take zrychlenie, ze ziadne zachytenie rukami nie je mozne. Vo filme ano, v beznom zivote urcite nie. Ktokolvek taketo nieco tvrdi, ze dieta prepadlo cez 2 poschodia je idiot. Neviem si predstavit, zeby sa mohol akokolvek zachytit hocikto, aj trenovany jedinec. V tomto sa s autorom clanku zhodujem.
Teraz s cim nesuhlasim.
Ty si fakt myslis, ze sudny clovek zavesi dieta na balkovou rimsu a povie mu drz sa? Alebo isti ho neviditelnym lanom, ktore nie je vidiet v ziadnom zabere?
Ad sused...sused sa balkone zjavi az pocas vylezu, dieta je na zaciatku daleko od neho, az ked nanho zakrici zacne sa presuvat k nemu. Preco ho nevytiahol sam si netrufam povedat, ak pocitas cas mal na to par sekund sa rozhodnut odkedy mal dieta v ruke. Mozno sa bal, mozno ho bolia krize ako mna, v kazdom pripade taketo balkony poznam a ked si takto vykloneny nemas bohvieako stabilnu poziciu. Podla jeho vysky dokonca odhadujem, ze mal svoje tazisko nad balkonom a v tom pripade mohol pri prudsom nakloneni vypadnut aj sam.
Mozno spiderman nanho krical nech ho len isti, ze ho vytiahne, tazko povedat, mne sa na rozdiel od autora clanku nezda ich spravanie podozrive.
Jedine, co je na videu nezvycajne je, ze imigrant bol evidetne velmi dobre fyzicky pripraveny a ze na balkon liezol ako pravy parkurista. Neverim, ze nema skusenosti s takymito vecami, bezny clovek amater by s takou lahkostou po balkonoch nevysiel.
Nie je samozrejme vylucene, ze to cele bolo zinscenovane, ale je takmer nemozne, aby to tak naozaj bolo.
To by niekto musel riskovat zivot dietata, vypracovat dokonaly scenar. ktory by musel klapnut. Inak naco tam bol potom ten sused, ked bolo dieta istene? Trosku mi ta konspiracia skripa, tebe nie?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat