Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kamera v autě

Zvravím,

zase jednou nemůžu spát, tak projíždím youtube a narazil jsem na toto watch. Již delší dobu o kamerce přemýšlím, ale po zhlédnutí něčeho takového jsem se už rozhodl, objednávám. Máte je v autě, popř. na helmě kameru? Pokud ano, máte z ní taky nějaké "pěkné" záběry?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mně se loni stalo něco podobného, na parkovišti u hyperqelbu do mne jeden fitipaldi nacouval. Byla t…
Yarda 29.01.2018 07:28
Yarda
Tady je podobné téma: https://www.zive.cz/poradna/kamera-do-auta/sc-20-cq-627136/default.aspx?consul… nový
Yarda 03.02.2018 11:38
Yarda
Hehe, tohle je také dobrý materiál, ta slečna.. https://www.novinky.cz/krimi/464367-neuveritelny-man… poslední
L-Core 24.02.2018 16:31
L-Core

Mně se loni stalo něco podobného, na parkovišti u hyperqelbu do mne jeden fitipaldi nacouval. Byla to firemní dodávka, myslel jsem, že se k tomu musí volat ti co pomáhají a chrání (prý to už není pravda). Vinu uznal (ono se říká, že označení "řidič dodávky" není povolání, ale diagnóza, kdyby hodil očko do zpětného zrcátka, tak by mne určitě viděl, já jsem stál, když jsem viděl jak couvá, myslel jsem, že mne těsně mine, ale když byl na mé úrovni, asi zahlédl na parkovišti prázdný flek a dal plný rejd) škodu 15kKč zaplatila jeho pojišťovna, akorát jsem tu opravu musel oběhat a než na mne v servisu přišla řada, musel jsem jezdit s naraženým levým blatníkem.
Když jsem si chtěl doma přehrát záznam z nehody, tak ten kousek s nehodou jsem nenašel. Vysvětluji si to tak, že když jsem po nehodě vypnul zapalování, kamera přestala nahrávat a ten záznam nehody se neuložil do paměťové karty. Tak na to pozor!!!

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru