Daj-li medajli.
Všiml jsem si, že tam, kde lze pod články diskutovat (aniž by tam diskutující předem poslal snad i číslo svých bot, pin od své platební karty a velikost podprsenky své milenky) je pod články o letošním udělování státních vyznamenání obvykle zakázaná diskuse.
Ne že bych s tím měl problém. Samozřejmě provozovatel webových stránek má právo si stanovit svá pravidla a nemusí se nikomu zpovídat co a proč činí.
Ale připadá mi to zajímavé.
Dá se očekávat tuhý střet rusofilních zemanovců a slunné kavárny.
Osobně je mi jen líto těch právem vyznamenaných s ohledem na to, že byli dekorovaní s takovými lidmi jako je Troška, Vondráčková nebo Nohavica, což zcela popírá smysl státních vyznamenání.
Mé přání je, aby na kulaté 100. výročí už předával metály někdo jiný.
A můžeme pro to udělat to jediný - jít k volbám.
Prave proto Eman vyznamenaval tyhle Trosky, aby se zalibil sire verejnosti ktera dodnes hlta Kamenaky.
On dělá a říká jen to, co se líbí co nejširší veřejnosti, bez ohledu na to, že to oponuje tomu, co řekl v minulosti, např. propuštění Kajínka. A to při nástupu do funkce tvrdil, že milosti jen ve výjimečných případech a rozhodně ne zlodějům a vrahům. A pic kozu do vazu, pustil trojnásobnýho vraha, jen kvůli tomu, že je populární.
Podobně je to s postojem k migrační krizi. Kdyby většina národa tyto naplaveniny vítala, byl by první, kdo by vyvěsil vítací transparent z okna.
Pravdu sice mít můžeš, ale obávám se, že zvolením Horáčka či Drahoše by ten transparent opravdu visel.
No jestli ti jde při volbě prezidenta jen o tohle... Prezident s tím stejně udělá hovno, ale reprezentace úřadu je plně v jeho moci a o to tady jde.
Nevšiml jsem si, že bych něco takového někde napsal..
Ne přímo, ale vyznívá to tak.
Neni to tak
spis je mi smutno z toho, co tu mame za kandidaty. Opravdu neni z ceho moc vybirat..
Kdokoliv jinej bude nádech nad hladinou žumpy, ve které jsme teď v betonových botách.
Asi tak. Já si přeju nějakého normálního prezidenta, který se umí chovat, nelže a nedělá si z ústavy trhací kalendář.
Posleme vam Caputku;o).
A JaFi sa odstahuje do Polska.
Kecko.
Já jsem zvědavý, s jakými kandidáty se vytasí naše elity. Budeme tu mít zase smečku Drahošů a věř tomu, že zkusí i nějakou tu lepou děvu, která bude třeba mít taky zásluhy na nějaké místní skládce...
S čím se vytasí elity a kdokoliv další, je úplně jedno. Příštím prezidentem bude Andrej Babiš.
Elity jsou na tom dost špatně, dokonce zvažují agenturu, která by jim našla kandidáta. Kdyby byli dva, mohli bychom se před konečným výběrem dočkat i promenády v plavkách.