Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zneplatněná stravenka

Platil jsem v Bille několika stravenkami Cheque Dejeuner 80 Kč. Se všemi měla slečna za pultem problémy, několikrát po sobě musela každou stravenku načíst. U jedné z nich, jak mi později řekla, jí systém nedříve zahlásil chybu spojení se serverem a při dalším pokusu že stravenka již byla použita, ale 80 Kč se od ceny nákupu neodečetlo. Tak se mě zeptala, jestli jsem stravenkou již někde platil. Hledím na ni a s WTF výrazem říkám, že ne. Tak mi stravenku vrátila se slovy, že v Bille už s ní pravděpodobně platit nepůjde. Nicméně hádám, že informační systém stravenek je pouze jeden a pokud v něm již proběhlo nějaké započítání ID této stravenky, tak mám již bezcenný kus papíru. IMHO mi tu stravenku neměla vracet, mohl bych s ní platit třeba v Albertu, tam se na stravenky pouze opticky podívají a zadávájí do systému asi později hromadně, takže by se na to hned nepřišlo. Což o to, ztráta jedné stravenky mě finančně nezruinuje, nadruhou stranu jsem o ni nepřišel vlastním zaviněním, zřejmě ani ne chybou slečny v Bille.. Ať žijí bugy :-)

Předmět Autor Datum
Neměl jsi v tom nákupu třeba nějakou nepotravinu? Noviny, toaleťák, alkohol atd? V tom případě by ji… nový
ssimca 25.10.2017 20:40
ssimca
Nákup byl potravinový a stravenky pokryly ani ne polovinu ceny. Proč by hláška o použití byla nesmys… nový
Niko Bellic 25.10.2017 21:06
Niko Bellic
Proc debaty? To neni problem stravenek, ale Billy, uz se mi to tam take stalo. Ja ale nemel penize,… poslední
RedMaX 26.10.2017 08:03
RedMaX

Neměl jsi v tom nákupu třeba nějakou nepotravinu? Noviny, toaleťák, alkohol atd? V tom případě by ji systém nepustil. Něco jako že stravenka už byla použita jinde je nesmysl, spíš tam měli nějaký error, normálně s ní běž zaplatit do jiného obchodu. Třeba stravče Ticket se většinou snímají přes skener a ani u nich se nikdy neobjeví, že už byli použity. Co mám zkušenost tak se taková hláška objevuje maximálně u lístku z vrácených lahví.

Proc debaty?

To neni problem stravenek, ale Billy, uz se mi to tam take stalo. Ja ale nemel penize, respektive jsem s nima nehodlal ani nahodou platit, nejdrive jim nesel system, takze to prodavacka neustale zkousela, pak volala vedouci, ta nebyla dostupna, ja si trval na svym nebo teda ze vratim cely nakup, ale zaroven uz si zpatky nevezmu ty stravenky, ktere uz projela a oznacila, tudiz by mi musela vratit penize, ted furt volala vedouci, ta byla nekde zasita, takze nic, fronta narustala, zacalo to tam bublat, nakonec vzala stravenky stranou bez projeti systemem. Jestli z toho mela potom problem ona, me nezajima, ale Billa jsou proste idioti, kteri maji takto podelany system a asi by stalo za to se na to pozeptat u producenta stravenek, jak v takovem pripade postupovat, protoze taky netusim, jestli by ta stravenka uz nesla prijmout jen v Bille nebo je nejakej centralizovanej system a nesla by ani jinde. Jinak u me se jednalo o Ticket Restaurant.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru