Umělec… a nezklamal
To jsou věci!
Dobrý materiál si tam FR bere a platí
Akorát mě mírně zaráží pojmenování toho pána jako "umělec".
To by bylo řevu, kdyby banku zapálil v Moskvě a do cvokhauzu (či nedejbože jinam!) ho šoupli tam.
To jsou věci!
Dobrý materiál si tam FR bere a platí
Akorát mě mírně zaráží pojmenování toho pána jako "umělec".
To by bylo řevu, kdyby banku zapálil v Moskvě a do cvokhauzu (či nedejbože jinam!) ho šoupli tam.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Když nic pořádně neumíš, dělej ze sebe debila a dej to dostatečně najevo. Prasak 19.10.2017 07:20 |
Prasak | |
Já jsem taky umělec a vytvářím doma umělecké instalace.
http://debaty.net/debates/30674-to-je-krasa-… Yarda 19.10.2017 12:20 |
Yarda | |
Tohle je umění.
Tohle je rasismus. karel 19.10.2017 12:37 |
karel | |
Rasismus to je tehdy, když jsou si objekty opravdu hodně podobné. A prohlásí to za rasismus Matka an… IQ37 19.10.2017 15:35 |
IQ37 | |
Jak to píšeš s tím psem, hned se mi vybavuje ten seriál Jake a tlusťoch :-) L-Core 19.10.2017 15:46 |
L-Core | |
Tak tam to bylo jistě záměrné. Ale hodně to opravdu platí obecně. Jenom není jisté, kdo koho si vlas… poslední IQ37 19.10.2017 16:41 |
IQ37 | |
Pavlenský je fakt dobrý, ale k dokonalosti to nejdřív dotáhne až podařeným sabeupálením. Vkládám do… IQ37 19.10.2017 15:38 |
IQ37 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Když nic pořádně neumíš, dělej ze sebe debila a dej to dostatečně najevo.
Já jsem taky umělec a vytvářím doma umělecké instalace.
http://debaty.net/debates/30674-to-je-krasa-doprcicuzjednou
Ale největší umění na tom je přesvědčit manželku, že to co vidí je Umělecká instalace a ne obyčejný bordel co jsem byl líný ho po sobě uklidit.
Tohle je umění.
Tohle je rasismus.
Rasismus to je tehdy, když jsou si objekty opravdu hodně podobné. A prohlásí to za rasismus Matka antirasistka.
Existuje staré tvrzení o podobnosti psa a jeho lidského pána. Takže je jen otázkou času, kdy to někdo za něco prohlásí.
Jak to píšeš s tím psem, hned se mi vybavuje ten seriál Jake a tlusťoch
Tak tam to bylo jistě záměrné. Ale hodně to opravdu platí obecně. Jenom není jisté, kdo koho si vlastně volí.
Pavlenský je fakt dobrý, ale k dokonalosti to nejdřív dotáhne až podařeným sabeupálením. Vkládám do něj velké naděje.