Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Byli jste na vojně?

No to je tiez take kontraproduktivne. Parkrat sa stalo, ze si starsi dali zalezat na mazlaku a pripravili nam na chodbu peknu zmes, ale inak sa nespominam, zeby som sa tam nejako nadrel co sa tyka upratovania.
Ono to bude asi tym, ze moj nadriadeny, s ktorym som rok bojoval ma tak divne trestal...napriklad na hadecku (hospodarsky den), co bolo kazdu sobotu sa sa pravidelne staval velitelom hajzlovej caty...to znamena mal som vycistit hajzle...lenze on mi dal do partie 3 najvacsich dementov z praporu. Dementi sa vyznacovali sice velmi nizkym IQ, ale zarovne to boli poctivi chalani, stacilo im povedat, co treba umyt a tie hajzle sa na konci leskli a nikdy som s nimi nemal ziaden problem. Vo finale som na zaciatku hadecka rozdal ulohy a na konci skontroloval, zvysok sa dakde zasival, takze pokus o trestanie sa skoncil uplne inak ako bolo zamyslane.
Taky vojak Sporka (nieco ako Forest Gump, ale 10 bodov pod nim) nas sice skoro zastrelil na strelbach, ked sa zacal otacat so zaseknutym samopalom, ze mu to nejde (asi 5min predtym bolo jasne povedane komu sa zasekne zbran zdvihne ruku a v ziadnom pripade sa so zbranou neotaca) zaco dostal kopanec do hlavy od gumy, ale ked som mu nieco povedal tak to spravil...a to bolo moj "stary".

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat