Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nový design poradny

Ahoj,

tak nám tu změnili design docela radikální formou, jak jste zatím spokojeni?

Za mě tedy nic moc, bohužel. Předchozí poradna byla barevně daleko více vyladěnější a přehlednější, co se týče rychlosti překlikávání jednotlivých poraden naprosto bezkonkurenční.

-Nebaví mě vyklikávat vícero kliknutím přes nějaké rozbalovací menu, kterou poradnu chci otevřít (herní, pc atd.), je to otrava navíc.
-Dále systém a celkový design v odpovědích - zvýraznění jména uživatele, ip, kdo na koho reaguje, mi přijde poměrně zmatečné (hlavně barevně), jelikož je řádek zabarven bledě modrou barvou a pokud se pak v odpovědích objevují linky (které jsou samozřejmě modré), tak při vícero odpovědí vzniká slušnej halucinogenní zmatek. Pak jsou některé nicky modré, rozkliknutí uživatelé fialově a uživatel reagují na Váš příspěvek hozen celkově do tmavě modré ::) (+ napravo milionkrát v boltu tlačítko odpovědět)

Nevím, změnu jsem si představoval výrazně k lepšímu, nikoliv ve stylu "nula od nuly pojde". Každopádně průser to není, menší úprava estetiky co se týče barevného podání a bude to ok.

http://imgur.com/a/2BULN

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ano, sice urcite je i nova poradna stale o hodne lepsi nez debaty, ale zazrak to neni. Ja jsem to d… nový
RedMaX 19.08.2017 00:42
RedMaX
Poradna není v definitivním stavu, bude se ještě za pochodu upravovat. I ta hlavička, kde je dnes ro… nový
L-Core 19.08.2017 15:29
L-Core
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny Jako sorry ale proc jste (to admini) nasadili, k… nový
RedMaX 19.08.2017 17:02
RedMaX
Myslim, ze 2 tyzdne po nasadeni je gro chyb uz vychytanych. A je rozdiel, ci engine testuej 10 ludia… poslední
fleg 20.08.2017 14:19
fleg

Ano, sice urcite je i nova poradna stale o hodne lepsi nez debaty, ale zazrak to neni.

Ja jsem to dnes zkousel i na mobilu a tam se to urcite hodne zlepsilo, sice taky to neni uplne zazracny, ono je tezky neco vymyslet, samotneho me nenapada, jak vyresit problem radku, ktere jsou prilis uzke, ale chapu, ze na druhou stranu je potreba dostat na obrazovku maximum mozneho.

Problem je, ze responsivni design jsem si predstavoval tak, ze na pocitaci se to bude tvarit tak, aby se to dalo pouzivat na pocitaci a na mobilu se to bude tvarit tak, aby se to dalo pouzivat na mobilu. Jenze momentalni stav je docela dobry akorat na mobilu, ale na pocitaci doslo jednoznacne ke zhorseni. Udajne ale mobily/tablety dneska i na poradne delaji vetsi traffic nez pocitace. Muj pripad to neni a proto sve ucinkovani omezim, asi budu nadale chodit prevazne na herni poradnu jako tazatel.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru