Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Bankomat - zlý PIN

Dobrý deň prajem.

Úprimne som nevedel, či sa to sem hodí, ale naozaj by ma zaujímalo, či sa to už niekomu stalo.

Potreboval som si ísť ráno vložiť nejaké peniaze na účet, do banky sa mi nechcelo ísť, prišiel som neskoro o celé 2 minúty po otvorení a už tam bolo minimálne 7 ľudí sediacich či už pri pracovníkoch, alebo len čakali. Tak sú tu tie bankomaty s možnosťou vkladu hotovosti na účet, prečo to nevyužiť. Zadal som mechanicky PIN, normálne som sa dostal do účtu, zvolil som vklad bankoviek, vložil ich tam, spracovalo sa to, no po zvolení vkladu na účet (potvrdenia), na mňa vyskočila prekvapujúca tabuľka, že som PIN zadal zle a musím ho zadať znovu. Zamyslel som sa a uvedomil som si, že som skutočne PIN zadal zle, keďže som ho zadával mechanicky a veľmi som nad tým nepremýšľal, no aj tak som sa pomýlil o jednu číslicu, čím som si určite istý. Zadal som teda znovu PIN (už dobre), potvrdilo sa to a peniaze boli na účte.

Naozaj ma prekvapuje, akým zapríčinením som sa dostal na účet s tým, že som zadal zlý PIN kód a mal som možnosť voliť v menu, predpokladám asi, že po zvolení výberu hotovosti by to odomňa pýtalo tiež PIN, no toto ma skutočne zarazilo.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nikdy jsem v bankomatu neukládal peníze, ale bankomaty se takhle chovají běžně. Proklikám se celým m… nový
Zarniwúp 14.07.2017 14:34
Zarniwúp
Ano, nejsi na ucte, nic nevidis jen standardni formular a prave ve chvili, kdy se to pripojuje do uc… nový
RedMaX 22.08.2017 10:11
RedMaX
Presne tak, ty nie si este pri zadavani cisla uctu a sumy na ucte...ale len v nejakom formulari. Pri… poslední
fleg 22.08.2017 12:23
fleg

Nikdy jsem v bankomatu neukládal peníze, ale bankomaty se takhle chovají běžně. Proklikám se celým menu až po výběr a teprve na konci, kdy to má hodit obolus, mě to vyfakuje pro špatný pin. Odhaduji, že během zadávání (po zadání pin) požadavků nejseš na účtu nkdy, ale jen v něčem, co by se dalo nazvat formulář a vše se skutečně odesílá až najednou nakonec i s tím pinem. No a pak teprve se projeví ten špatný pin.
Když jsi po zadání pinu "na účtě", vidíš i zůstatek? Odhadoval bych, že ne...
Jinak - třikrát špatně zadaný pin a bloklá karta - resetuje se to samo tuším po čtyřiadvaceti hodinách, není nutné nikde lítat do banky pro odblokování. Aspoň v mé bance...

Ano, nejsi na ucte, nic nevidis jen standardni formular a prave ve chvili, kdy se to pripojuje do uctu, tak to chce znovu spravny PIN, taky se mi to uz stalo a ano, take me prekvapilo, ze to nechteloznovu PIN hned, ale az po zadani castky, kolik chci vybrat z uctu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru