Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zmrzlina a nanuky za volantem

V rozjetým létě jsem si všimnul zajímavýho úkazu - lidi přijedou k obchoďáku, tam udělají nákup, koupí nanuka, nebo venku zmrzlinu a s tím ledovým eqipmentem v ruce sednou za volant svýho hebla a odjíždějí. Pokud mají automatickou převodovku, tak bych to ještě pochopil, ale tolik Fabií s automatem u nás nejezdí.
IMHO je to o dost horší, než telefonování za jízdy. Telefon se dá v případě potřeby odložit (na palubovku, mezi stehna...), ale kam dát zrmzlinu? Takový řidiče považuji za nezodpovědný hovada, zvláště, pokud ještě vezou další osoby. Nevím, zda něco takovýho zákon vyloženě nezakazuje (činnosti, omezující reakce řidiče?), ale pokud ano, policajti by mohli mít žně u každýho zmrzlinovýho stánku.

Předmět Autor Datum
s tým sa dá súhlasiť,že takýto šoféri sú nezodpovedné hovadá,nikto nikdy nevie,kedy bude treba za vo… nový
audax 07.07.2017 21:43
audax
Sice bez zmrzliny, ale aktuální a mrazivé. nový
vlk56 08.07.2017 00:04
vlk56
Někam se přihlašovat ? Jsi blázen ? nový
kozakl 08.07.2017 11:03
kozakl
Tak to zkus tady. nový
Prasak 08.07.2017 12:13
Prasak
Souhlas. Nevím, jak je zmrzlina za volantem právně ošetřená, ale /jak píšeš/ telefén je IMHO menší z… nový
mif 08.07.2017 11:09
mif
Jsem tuhle videla cyklistu, kterej za jizdy neco klofal do mobilu. Zrova u cyklistu bych furt povazo… nový
merlouska 08.07.2017 13:10
merlouska
Jasně. Na cyklostezce ať si klidně konzumuje (tam vidím větší problém v rozevlátých bruslařích, naví… nový
mif 08.07.2017 13:18
mif
Já jsem už párkrát potkal kretény, co datlovali do mobilu v autě. Jel jsem Husovickým tunelem, divíc… poslední
Prasak 08.07.2017 14:23
Prasak

s tým sa dá súhlasiť,že takýto šoféri sú nezodpovedné hovadá,nikto nikdy nevie,kedy bude treba za volantom okamžite na niečo reagovať a pokial si niekto myslí,že aj so zmrzlinou v ruke za volantom počas jazdy zvládne vždy všetko "lavou zadnou",tak je ešte väčšie hovado ako len nezodpovedné hovado....

Jasně. Na cyklostezce ať si klidně konzumuje (tam vidím větší problém v rozevlátých bruslařích, navíc se špuntama v uších). Vídám je /kolaře s kornoutem/ ale i na "normální" silnici s docela krutým provozem. Ač sám cyklista, tohle bych pokutoval. Sokolíka s mobilem na kole jsem už taky viděl - vystajlovaný až hrůza, bicykl za pajcku, v ruce mluvicí kost a klofe. Svět se řítí do čortovy řiti.

Já jsem už párkrát potkal kretény, co datlovali do mobilu v autě. Jel jsem Husovickým tunelem, divíce se, proč ta ochcávka předemnou jede tak divně pomalu a kličkuje, že se nevejde do svýho pruhu - když jsem to individuum opatrně předjel, tak vidím krávu, jak má mobil vpasovanej do volantu a hraje si s tím (snad asi psala něco na fakabuk, aby byla slavná, jak ty dvě kravky z výše uvedenýho videa). Bylo to v noci, udělat to ve dne, za hustýho provozu, nedojela by konce tunelu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru