Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Náklaďáky do lidí…

Netrep hluposti, banuje sa tu za spravanie, nie za nazor, ak sa clovek chova slusne, pripadne ma svoje emocie viacmenej pod kontrolou nie je dovod na ban.
Hitler nic nepredpovedal, jeho "predpovede" su na urovni Nostradamovych, cize kto chce tak tam uvidi, co chce, kto nie tak tam prenho nic nie je.
Ked chces paralely tam najdem aj ja, napriklad spolocny nepriatel...vtedy boli ludia masirovani proti zidom, dnes vedieme svatu vojnu proti islamu. A kto chce moze aj proti zidom;o).
Kolektivna vina, odsudzovanie ludi na zaklade farby pleti, presvedcenia, ci statnej prislusnosti alebo akejsi rasy (paci sa mi napriklad pomenovanie Slovania...to je kto preboha;o)?) to vsetko tu uz bolo a je to tu znovu.
Na zlozite problemy mame jednoduche riesenia ala LSNS u nas, kde sa mi paci ako vedia vyriesit romsku problematiku (vid posledny navrh zobrat pridavky ludom, ktori nemaju stredoskolske vzdelanie;o)).
Hitlera mozme obdivovat za to, co naozaj bol...vedel sfanatizovat davy, mal dar recii, mal charizmu a zo zaciatku mal aj nadstandardny kopec stastia, takze sam uveril tomu, ze on je vyvoleny. Toto ti pri nom uznam, viem si predstavit, ze keby vtedy vyrastam v DE som jeho obdivovatel. Propaganda bola na vysokej urovni.
Ale, zeby trpel nejakym prebykom intelektu, zeby mal nejake vizionarske myslenie, videl do buducnosti a pod...tak to uz mi pride smiesne, pretoze nic take nemal.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat