Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Konec oblíbených seriálů mě vždycky zničí.

Ty jsi to videl, nebo je to jen "okopírovat& přilepit" cizí názor?
A co to ma společného s názorem nějaké Kateřiny která tam píše o něčem co tvrdí že nepochopila ? Navic rozhovor je o trochu necem jiném.

kde postupně odhalujeme, co jsou lidé z onoho letadla vlastně zač a že už v podstatě zemreli

Mimo to co píše pochybuji ze ten seriál vůbec sledovala. "V podstatě zemreli " znamená co ?
Prvnich pár sérií všichni žili nikdo 'ebyl v jakési alternativní realitě nebo co, nepočítaje pár lidí co zemřeli na tom ostrově pri nějaké nehodě nebo byly zavraždění.
(Kdyz jsem videl LOST poprve kdyz to davali v TV tak jsem to take moc nechapal a mel jsem podobny nazor jako "katerina" az kdyz jsem to zhledl celé tak je to zcela o necem jiném a vidim ze katrina pise hlouposti)

"Konci to tim ze Jack se brouzda po ostrove" je taky blbost, konec je premozenim toho zla , toho tzv cerného koure (Jacob alias hodny coz je bratr toho cerného koure alias zly, si pro ten svuj ukol zabrany uniknuti zla z ostrova pryc vybral prave toho Jacka, proto vsichni co byly na ostrove v minulosti Jacob navstivil kdyz hledal kandidaty jelikoz svého bratra nemohl zabit vlastni rukou) cim se ostrov zacne potapet a zcela zmizi cimz vsichni na nem zemrou.

Zadna konecna alternitava tam nebyla, slo o ocistec ktery byl nekolikrat zminen pred konecnou scénou ktera nasledovala po umrti vsech protagonistu viz po zniceni otrova. Zlo se nedostalo z ostrova a bylo porazeno, ostrov znicen, kazdy si pred smrti vyresil sve rodine a milenecké vztahy, a vsichni, nebo jejich duse mohli s klidem odejit .. konec.
Na CSFD je to 20. nejoblíbenější seriál https://www.csfd.cz/film/187968-ztraceni/prehled/, kdyby jsme meli porovnavat co si kdo pise na svojim webiku tak by jsme zde byly donekonecna.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat