Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Konec oblíbených seriálů mě vždycky zničí.

Mě se jeden čas docela líbil "Lost", ale pak se do toho tak zamotali, že nakonec nevěděli, jak to ukončit.

Lost patřil dlouho mezi mé oblibené, ukončení o proti jinym sériím bylo velmi korektní. (dokonce mam snad jeste z techto dob triko Dharma/The Swan :)
Každá saison přinesla něco nového, at šlo o cestování časem, nebo presunu na jinou část ostrovu, nové postavy a jejich příběhy.
Příběhová linie taky byla dobrá, žádné motaní nebo neshopnost to ukončit jsem teda neviděl . Naopak bych řekl že na tu dobu byl velmi dobře proveden.

Z druhé jsem viděl jen prvních pár dílů. A pak ten úplně poslední díl poslední řady ** horší konec (ve smyslu vysvětlení) si nedokážu představit..

Promiň, ale když přeskočíš 4 řady a pak si pustíš konec, opravdu tě překvapuje že konci nerozumíš ? Ale hned je to chyba scenaristů jistě, měli myslet na ty, co sledují jen první a poslední saison :)
O proti jiným seriálům to alespoň nějaký konec mělo. Ovšem "chtělo to sledovat" aby člověk konec, nebo vůbec příběh pochopil. LOST nepatřil mezi seriály které se sleduji obdíl nebo dokonce přeskočit celou řadu, (kdyz nekdo sleduje sérii 1 a pak přeskočí 4 saison na sérii 6 není divu ze nechápe, jediné co na tom nechápu jak se pak může člověk divit že tomu pak nerozumí), nejde o seriál typu : Law & Order: Special Victims Unit.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat