Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem To uz je fakt sila, cela Francie pod kamerou, jednu jsem nasel i usebe doma, podivejte se jak ..

Btw ak si doteraz nepochopil, ze je to fake tak mi ta je luto.

# Ach jo, vyjadroval se ktomu i president francie, byly kvuli tomu i protesty, jestli jsi to stale nepochopil, ze clanek neni o tom JESTLI VERIS nebo NE, tak naopak " me mi ta je luto", clanek jsem pokladal za ucel kuriozity, jak by se zachoval kuprikladu nekdo na mém miste = jak by jsi treba reagoval ty, uz opravdu nevim jak jeste primitivneji to vysvetlit, ze nejde o FUCK, zde je to jiz znama vec, vi se o tom, jen jsem tomu nevenoval pozornost, protoze jsem mel predtim jiné pocitadlo.
* Uz me to opravdu unavuje, neco merit, fotit, dokazovat, nevim mezi jakyma lidima se pohybujes ty, ale kdyz reknu ze mam v ruce ZELENOU KOSTKU tak vim ze je zelena, ze ty si myslis ze mam v ruce CERVENY TROJUHELNIK je uz jina.
Muj zdroj : DOMA, tvuj zdroj : 10 minut na Google translate, ale jiste mas pravdu.. Sroubovat ti to nebudu, dokazovat ti neco potrebu ani nutkani nemam, na takové PRIMITVNI chovani nemam cas, ani naladu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat