Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Západní civilizace se opravdu uhumanizuje, dekadence pod maskou

Ještě k té reakci některých na sociálních sítích, kdy je nazýván neonacistou. To mi hlava nebere a poprosím tedy moudřejší, ať mi mou úvahou pomohou logicky proplout.

Když napíšu, že mi někdo ukradl na zahradě v šopě motorovou kosu, nic se neděje.
Když napíšu, že mi tu motorovou kosu ukradl Franta, kterého jsem viděl, jak lezl přes plot, zavolal jsem Policii a ti mu jí doma našli, nic se neděje.
Když napíšu, že mi někdo za zahradě ukradl motorovou kosu a časem se zjistilo, že viníkem byla zlodějská parta Rakušáků z Vídně, které byla při domovní prohlídce kosa (a spousta věcí i popiskem, odkud pochází) zajištěna, nic se neděje.
Pokud napíšu, že kosu mi ukradl příchozí z (doplň si sám), kterého za dědinou chytli celníci/policie, jsem neonacista.

Co je špatně? Co jsem já udělal špatně? Rád bych to věděl.

Taková anketa, ideálně, kdyby mi s tím poradil nějaký nexenofobní člověk, protože oni tomu rozumí:

Nějaký člověk udělá nějakou lumpárnu. A mě by zajímalo, jsem-li či nejsem rasista/neonacista, když uvedu, že lumpárnu udělal:
Čech
Slovák
Němec
Ital
Američan
Rus
Číňan
Afgánec
Japonec
Somálec
Brazilec
Pakistánec
Maďar
Švéd
Syřan.
Poprosil bych ty správně zorientované, aby mi označili národy, které bych používat neměl, abych označen za neonacistu nebyl. Tak nějak proevropsky cítím, že uvedením "Rus" bych byl asi pochválen. Jinak si jist nejsem.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat