Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ideme si stihat poslanca....zaco ale?

Je to politické šialenstvo, za každú cenu chcú Kotlebovcov dostať preč, nájdu si akúkoľvek zámienku, už skúšajú hocičo, Židňanská je už zúfalá, ale im sa to nepodarí :-D. Teda možno podarí, ak zídu z demokratickej cesty a to Kotlebovcov eventuálne zas len posilní, takže je to aj tak jedno. :-)

Ako som už naznačil v druhom topicu, keď sa tých Kotlebovcov tak veľmi chcú zbaviť, mali by začať aj oni, "štandartné" strany pre blaho národa, potom by volenie tých zlých fašistov nebolo opodstatnené. Príklad tie vlakové hliadky, hliadkujú tam tuším už od leta(?), ako aj sami avizovali, chceli tam hliadkovať len dočasne, dokým do rizikových spojov štát nepošle hliadkovať riadnych príslušníkov policajného zboru. Čo teda spraví štát? Namiesto toho, že odoberie pár fízlov zo silníc a pošle ich hliadkovať do rizikových vlakových spojov, prichádza stále s novými nápadmi (a neúspešne) ako Kotlebovcov von z tých vlakov dostať, to je všetko čo ich zaujíma, len aby tam neboli tí Kotlebovci, na ktorých sa pasažieri síce nesťažujú, naopak ich prácu chvália, ale dobro ľudí im je očividne u prdele.

Ide o to fleg, že aj Ľudovít Štúr bol vydrbaný antisemita, ktorý chorobne nenávidel Židov, preto je nezmyselné udeľovať nejaké vyznamenania Židom v jeho mene, je to urážka odkazu Ľudovíta Štúra a vlastne by sa to dalo považovať aj za urážku tých ocennených Židov.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat