Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rozpad Velké Británie: 3-2-1..

Touchi, že jsi takový "brouk pytlík" je už asi dost lidem známo. Přímo krystalicky jsi to předvedl u problematiky zbraní, kde ne že jsi (podle mého názoru) střelnou zbraň ani nedržel v ruce, ale o taktice, faktorech jako "urban combat" a v něm výhody a nevýhody útoku a obrany nemáš sebemenší ánung. Ale vyjádřit se prostě MUSÍŠ (a jak jinak, než EVROPSKY, že? :-D ). Nehledě na brání v potaz faktoru "vědomí ozbrojeného odporu" se všemi jeho pozitivy a negativy (ano, i negativa jsou, ale pozitiva vysoce převyšují)...

Nikdo tady USA model zavádět nechce, kdyby ses o to alespoň minimálně zajímal, věděl bys co obnáší získání zbrojního průkazu v ČR a jak je to na hony vzdáleno USA. Ale co čekat od ideově svázaného demagoga, že?

Vím, že tak s oblibou častuješ mě a je to tvoje fikanost útočit vlastními nedostatky. I proto se mi s tebou nedobře diskutuje, protože jsi "inteligentní ideolog" a neumíš hrát fair play... Naposledy se mi tak na 3,14ču debatovalo s pravým opakem, ideologem s vylízaným mozkem (Chocholouškem). Ale to je vedlejší, to jsem ti prostě jen chtěl napsat, nic v tom není třeba hledat...

Můžeš mi říct, jaký je rozdíl mezi tím, když ti na tvou poznámku, "že ti není jasné jak jsem to myslel" odpovím "to pochopí jen ti inteligentnější" a tím, když ti řeknu "Touchwoode, jsi idiot!"?

Ty tady neustále fňukáš nad "osobními útoky", ale sám děláš naprosto to samé. To, že se to snažíš obalit jakousi kvazinoblesou, jen svědčí o tvé pokrytečnosti a vychcanosti! Mysli si o tom co chceš (a to ty přece umíš :-) )!

Víš co? Jednou v životě se zachovej jako chlap a stůj si za tím, co jsi napsal: Vyzývám tě k veřejné sázce o 1000kč že se Británie nerozpadne. Pochopitelně je tady otázka času, ale vzhledem k tomu, že jsi to, jako největší pán, pojmenoval "countdownově" tři, dva, jedna....., tak 1 rok by mohl stačit, co? (případně navrhni jiný termín, když to nebude 20 let :-D )

Přijmeš sázku, nebo se zachováš jako sráč s maskou frajera "nad věcí"? :-D

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...